Michael Rasmussen

Michael Rasmussen scorer nyt job

Den tidligere verdenscykelrytter Michael Rasmussen har fået nyt job.

Kyllingen fra Tølløse, den tidligere verdensberømte cykelrytter Michael Rasmussen, har fået nyt job. Den 50-årige cykelekspert rykker til Viaplay.

LÆS OGSÅ: Efter shitstorm: Cecilie Haugaard håber på en ny chance

Artiklen fortsætter under videoen.

Michael Rasmussen slutter sig til Thomas Gravesen og Jason Watt, når han fra august tiltræder som ekspert på Viaplay Sport News. Michael Rasmussen bliver den nye kanals faste cykelekspert og får dermed en fremtrædende rolle i dækningen af alt cykelsportsrelateret indhold på Danmarks nye sportsnyhedskanal, skriver Viaplay i en pressemeddelelse.

- Det bliver fedt at være en del af en sportsnyhedskanal, som konstant leverer nyheder og resultater fra cyklingens verden. Selvom Tour de France netop er slut, så buldrer cykelsæsonen jo videre, og nyhedsbilledet står aldrig stille. Jeg er kendt for at have mine meningers mod, og jeg glæder mig til at dele mine skarpe analyser med seerne på Viaplay Sport News, fortæller Michael Rasmussen om sit nye job.

Michael Rasmussen vil løbende bidrage på de vigtigste nyhedshistorier, men får også et fast ugentligt nyhedsmagasin om cykling samt en rolle i et andet af kanalens nye debatformater.

Den tidligere cykelstjerne er som nævnt sammen med Jason Watt og Thomas Gravesen nogle af de nye ansigter på Viaplay Sport News. Her vil de slutte sig til en lang række af velkendte værter, eksperter og kommentatorer, som seerne allerede i dag kender fra Viaplays dækning af rettigheder som Superliga, Formel 1, Premier League, Champions League, dart og golf.

LÆS OGSÅ: Molly Egelind afslører: Fortryder 'Far til fire'-rolle