Mette Cornelius fyret fra drømmejobbet

En fyringsrunde hos Discovery har kostet Mette Cornelius jobbet.

Mette Cornelius nåede kun lige at gøre jobbet i Paris i forbindelse med OL færdig, før hun fik stukket en fyreseddel i hånden. 

LÆS OGSÅ: Line Hoffmeyer løj: Sådan scorede hun Lasse Rimmer

- Det er sjældent, jeg har svært ved at finde ord, men i dag har det været ekstremt svært. For hvordan siger man bedst farvel til 10 års yndlingsjob?, skriver Mette Cornelius i et opslag på LinkedIn og fortsætter:

- Jeg har været så privilegeret at kunne kalde min passion for et arbejde og delt det med piv-dygtige mennesker, der hver eneste dag har anstrengt sig for at være bedre end i går.  

Det er ti år siden, Mette startede med tjansen som landsholds-vært og sluttede med en opgaven ved OL.

-  Forude venter med garanti nye sjove udfordringer og spændende eventyr, men først er det tid til et lille pusterum med plads til havbade, tenniskampe og masser af kaffe. Min telefon er åben, slutter Mette Cornelius. 

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-par i sorg: Har mistet baby i uge 21

Ifølge B.T. er Mette Cornelius én ud af de 12 ansatte hos Discovery, der er blevet fyret eller fritstillet. Fodbolds-eksperten Thomas Gravgaard er også blandt de 12. 

En anden af Discoverys eksperter, Thomas Gravesen, nåede selv at stoppe før fyringsrunden, og han er i dag ansat hos Viaplay.

LÆS OGSÅ: 'De sjældne danskere'-Hailey opereret: Se før- og efterbillederne

Viaplay Sport News. Pressemøde. Thomas Gravesen