Mads havde svært ved damerne i ‘Paradise’: Nu har han fået kæreste

Endelig kører det for Mads Holmgren på kærlighedsfronten.

Der er godt gang i dramaet på 'Paradise Hotel' i denne uge, hvor Mads Holmgren og Emilie Nielsen diskuterer på livet løs, efter Emilie er begyndt at kysse med Lukas i krogene. Det får i dagens afsnit Emilie til at skride fra en diskussion og Mads til at bryde sammen.

LÆS OGSÅ: Chok for Anni Fønsby: Har mistet synet

Det kører ikke for Mads og damerne på hotellet, men det har heldigvis ændret sig efter programmet.

- Jeg har lige fået kæreste på. Det er første gang, jeg prøver det i hele mit liv, så det er nyt for mig. Og jeg har også været på min første date med hende, jeg er kæreste med i dag, fortæller Mads og tilføjer:

LÆS OGSÅ: Nadja H. havde kæreste under 'Paradise Hotel'

- Vi mødtes gennem et fælles vennepar. Jeg skal skubbes ud i det, ellers tror jeg aldrig rigtig, jeg havde fundet det, jeg søgte efter. De (venneparret, red.) skulle lige have nogle andre, de kunne pardate med, og så blev det mig og hende.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-vinder: Derfor bærer jeg solsikkesnor

Mads vidste slet ikke, hvad han skulle gøre på en date, da han aldrig tidligere har datet. Men heldigvis gik det godt.

- Vi fik bare en stille og rolig kop kaffe, og det var bare super hyggeligt. Vi kunne bare mærke begge to, at det skulle vi gøre igen, fortæller Mads med et smil og tilføjer, at han ikke er sikker på, kæresten skal se 'Paradise'.

- Hun er en dimentral modsætning af 'Paradise', så det er meget sjovt at skille de to verdener fra hinanden, for det er måske ikke så meget hende. Men det er også meget rart, så har jeg en sten jeg kan falde tilbage på. Der er meget stor forskel på, den jeg er i dag, og der, hvor jeg var med i 'Paradise'.

LÆS OGSÅ: Nybagt mor tager stor beslutning