Linse har gjort det igen: Det var ikke meningen

Linse har en svaghed for dyr - og særligt hunde.

Linse Kesslers hjerte banker for dyrene - og særligt dyr i nød har hun kastet sin kærlighed til. Derfor rejser hun jævnligt til Ukraine for at hjælpe harreløse hunde og andre dyr. 

Det har indtil videre givet hende hunden Snuggle, som hun redede i Ukraine. Derudover har Linse den trebenet hund Bennie, som hun har taget med hjem fra Kreta. 

LÆS OGSÅ: Linse trækker opslag tilbage: Fik mere end 100 tilbud

Men nu har Snuggle og Bennie fået en bror, for Linse har forelsket sig i endnu en hund fra Ukraine. 

- Stort Velkommen til sødeste Alfie. Nu er vi fire her i vores hjem. Både Snuggle og Alfie har jeg kendt, siden jeg mødte og passede den i april/Maj 2022 i Ukraine, de var kun bittesmå hvalpe, som var reddet ind fra krigens bomber af Breaking The Chains International, skriver Linse på Instagram. 

Til bogreception på Mikkel Kesslers nye bog "Uden parader", fortalte Linse yderligere. 

- Kærligheden til dyr vokser og vokser. På den fede måde er jeg gået i hundene, for det er så vigtigt at tage til Ukraine og senere hen nok andre steder og hjælpe, fortæller Linse, der dog ikke regner med, at hun skal have flere end tre hunde:

- Jeg bor i en lidt større etværelses lejlighed, så jeg stopper ved tre. Det var ikke meningen, jeg skulle have den tredje, men det skulle han alligevel, han skulle blive hos os. 

LÆS OGSÅ: Hella Joof oplever en kløft med sin datters generation: "Der har vi jo et kæmpe problem"

Se Linses nye hund Alfie herunder: