Line Maria er rejst fra David: Jeg blev nødt til det

Line Maria kunne ikke være der for David i går, da han fik afgørelsen.

I går fik David Jarsbo endelig afklaring i den sag, der har fyldt, siden det blev offentliggjort, at han tog røven på Sille Nimholm og tog de 500.000 kroner med hjem fra ‘Paradise Hotel’ alene.

LÆS OGSÅ: Ikke set i 'Paradise': Havde besøg af læge dagligt

David var dengang ude og sige, at han ville dele pengene med Sille, men han trak i land, da forholdet ændrede karakter.

Sille fik dig medhold i retten, og David skal betale 107.500 kroner til Sille og 48.522 kroner til Staten for sagens omkostninger.

Davids nuværende kæreste Line Maria stod ikke klar med kram og kys til David, da han fik afgørelsen, for hun er nemlig rejst.

I en story forklarer Line Maria nu årsagen til, hun ikke kan være der for David.

LÆS OGSÅ: Anders efter 'Bachelorette': Jeg har et godt øje til en

- Der har været stille på min profil i dag grundet udfaldet af retsagen. Først af alt, fordi jeg har lært, at man ikke skal tale, når man ikke har noget fornuftigt at sige. Jeg er vred, frusteret, målløs og ked af det på Davids vegne. Så mange følelser i min krop, skriver Line Maria og tilføjer:

- Jeg er på en betalt reklamerejse til Marbella, hvilket har været planlagt før retsagen - før vi vidste, at svaret ville blive udsat i 4 uger. Så det har ikke været noget, jeg har kunne bakke ud af, uanset hvor meget jeg har haft lyst til det. Så her sidder jeg 3000 km væk og ville egentlig bare gerne være hjemme pa Nørrebro hos min mand.

LÆS OGSÅ: David efter tabt retssag: Jeg er uforstående

Line Maria understreger igen, at der ikke er tale om en veninde hyggetur.

- Jeg har et arbejde hernede, som jeg er nødt til at være en del af, fordi der er nogen, der regner med mig. Jeg ville for alt i verden gerne være hos ham (David red.), fortæller Line Maria.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Amalie og Mikkel tilbage i nyt tv-program