Landmand-Jacobs stolthed: Det bliver i familien

Jacob Pedersen er stolt af at drive sin farfars gård videre.

Jacob Pedersen, 27, fra Holbæk har altid vidst, han skulle være landmand, og allerede som barn hjalp han til i markerne, når hans far og farfar var ude og høste. Jacob er nemlig vokset op med de dygtigste læremestre i familien, da både far og farfar har arbejdet som landmænd.

LÆS OGSÅ: Amalie i stor operation: Det er blevet værre med årene

For to år siden købte Jacob sin farfar og farmors gård.

- Jeg er kommet her på gården altid og er nærmest opvokset her. Jeg er meget stolt af at få lov til at drive det videre, fortæller Jacob til HER&NU, da vi besøger ham på gården i Holbæk.

Det er Jacobs farfar, der har bygget gården, og den betyder meget for Jacob, der er aktuel i 'Landmand søger kærlighed' på TV 2.

- Jeg husker især én ting fra barndommen på gården, hvor vi spændte ti kælke efter hinanden, som blev trukket af en ATV. Ti kælke med børn i, det var mægtig sjovt, forklarer Jacob, der selv ønsker at give fremtidige børn lignende barndomsminder fra landet.

LÆS OGSÅ: Snart far til to: Thomas Warberg afslører kønnet

For Jacob er der dog intet krav om, at hvis han engang får børn, at de også skal gå i fodsporene som landmand.

- Jeg kan godt forstå, hvis de ikke vil, for der er meget arbejde i det, fortæller Jacob, der driver forretning med sin far, der har en noget større gård ti kilometer syd for Jacobs gård.

- Vi driver maskinsamarbejde sammen og hjælpes ad i markerne. Vi arbejder sammen hver dag og sparrer med hinanden, og så kommer min mor med aftensmad, når det bliver sent ude i marken, forklarer Jacob, der ikke kunne se sig selv i et andet erhverv.

LÆS OGSÅ: Private optagelser: 'Robinson'-Marc giver status fra hospitalssengen

- Det er fascinerende at være med til den store udvikling, der er inden for landbrug. Teknologien bliver større, og vejret bliver mere ekstremt, man skal hele tiden passe ind.

Følg Jacobs kamp for kærligheden i 'Landmand søger kærlighed' hver tirsdag kl. 20.00 på TV 2 eller TV 2 PLAY.

LÆS OGSÅ: Prinsesse Kate har færdiggjort sin kemoterapi

Hjemme hos Jacob fra Landmand søger kærlighed 2024