Landmand-Bianca på TikTok: Så kendt er hun

Bianca Eisenhart er et velkendt ansigt hos mange.

Bianca Eisenhart fra Sønderjylland er en af de nye landmænd i TV 2-programmet 'Landmand søger kærlighed'.

Bianca gjorde stor entré i programmet ved at slå ny rekord i antal bejlere, for intet mindre end 144 mænd havde sendt et brev til den 21-årige landmand.

LÆS OGSÅ: TV 2 afslører ny vært på 'Vild med dans'

Måske har du set Bianca før, det er i hvert fald ikke utænkeligt, da hun er et kendt ansigt på det sociale medie TikTok, hvor hun har 77.700 følgere og mere end 2,4 millioner likes.

- Det startede for sjov, hvor jeg prøvede at lave lidt video med mig selv - det gav sgu ikke det helt store, fortæller Bianca til HER&NU og tilføjer:

- Jeg elsker at debattere. Jeg kan godt lide at provokere og starte en debat, så det gjorde jeg, og så kom der rigtig mange kommentarer, og der begyndte at komme følgere.

Det hele startede med en debat om oksekød i 2021.

- Jeg har altid drømt om at blive noget stort en dag, og så begyndte jeg at filme rundt i stalden med køerne og snakke om køer. Og så tog det bare fart. Jeg har i dag mere end 77.000 følgere, fortæller Bianca videre, der er meget bevidst om, hvad hendes følgere kan lide at se.

- Folk elsker, når jeg laver modsvar til dyremishandling og veganere. Jeg kan godt lide at sætte en diskussion i gang, for jeg ved, det giver visninger - det er det, folk gerne vil høre. Jeg sørger samtidig for at få faktuel viden ind over, så mine følgere lærer noget nyt.

LÆS OGSÅ: Pernille Nygaard: Jeg bliver behandlet som en kriminel

Ifølge Bianca har hendes TikTok været årsag til, at flere unge er startet på Landbrugsskolen.

Bianca tjener en smule penge på sponsorater, men ellers er hendes TikTok mere en hobby lige nu. Den unge landmand har dog planer med profilen i fremtiden.

- Lige nu er det meget omkring køer, men jeg vil gerne, at der kommer mere med mig som privatperson. Så jeg ikke kun er kendt som hende med køerne, men også er kendt for Bianca, for jeg er mere bag hende med køerne.

LÆS OGSÅ: Vejen til succes: Så ekstrem er Viktor Axelsen

Følg Biancas kamp for kærligheden i 'Landmand søger kærlighed', der har premiere i dag tirsdag den 6. august kl. 20.00 på TV 2 og TV 2 PLAY.

Se en af Biancas TikTok videoer herunder: