Kryptiske Manniche: Ny mand i Monaco?

Mai Manniches mange ture sydpå er ikke kun for forretningens skyld.

40-årige Mai Manniche har i den grad været i vælten, både når det kommer til sin forretning, JewlsCPH, og sit kærlighedshedsliv.

LÆS OGSÅ: Forelskede Sussi slår fast: Slut med det frække

Sidste år kom det frem, at hun i halvandet år var i et forhold med erhvervsmanden Nicolai Peitersen, som var kendt som grevinde Alexandras kæreste, hvorefter hun udgav en bog om sit "had" til mænd.

På trods af det har smykkedesigneren alligevel søgt vidt og bredt efter en mand at forelske sig i, og tilbage i april fortalte hun, at hun havde besluttet sig for at sætte fut i sit datingliv ved at droppe de sædvanlige datingapps og gå i byen.

Nu har hun dog igen skiftet kurs. Det fortalte hun, da HER&NU mødte hende til premieren på musikforestillingen "Natasja".

- Jeg var begyndt at gå i byen, men det har jeg opgivet igen. Det er de samme, man møder hele tiden. Nu tænker jeg faktisk, at det må være nede i Monaco, så jeg har en rigtig god undskyldning for at tage rigtig meget derned, fortalte Manniche og tilføjede, at hun elsker at kunne starte på en frisk, hvor ingen kender til hendes fortid.

LÆS OGSÅ: Lykkelige Anne Gadegaard: Gravid igen

Manniche har den seneste tid været i gang med at udvide sin virksomhed, Jewlscph, i netop Monaco, som hun har overvejet at flytte til, og det tyder på, at der er meget mere at komme efter end bare forretningseventyr i det vesteuropæiske fyrstendømme.

- Der har været nogle søde mænd dernede, lød det kryptisk fra forretningskvinden.

LÆS OGSÅ: Hella Joof stod med en drink i hånden til en fest, da hun lærte vigtig lektie: "Hvad laver jeg her?"

Én sød mand?

- Måske. Jeg vil i hvert fald meget gerne derned igen snart, så det er planen, lød svaret fra Manniche, der satte lidt flere ord på, hvordan hun har mødt den mystiske mand:

- Man møder jo mange, når man er til arrangementer. Man går meget ud dernede. Det er noget andet end i Danmark, hvor man går ud fredag og lørdag. Der går man ud hver dag, og der er arrangementer, og der kommer mange mennesker fra hele verden. Det er bare dejligt at møde nogle helt andre mennesker.