Karl tvunget til druk: Stak af fra tv-optagelser

Karl Weihe tog til Spanien for at optage "Sommer i Magaluf", men da dagsfesterne og druk-presset blev for meget, flygtede han i en lejet bil.

Den tidligere "Ex on the Beach"-stjerne Karl Weihe har kastet sig ud i et "Sommer i Magaluf"-eventyr, hvor opskriften lyder på alkohol, flirt og fest. 

LÆS OGSÅ: "Ex on the beach"-legende afslører: Har fundet kærligheden

Men i det nye afsnit af HER&NUs podcast ”Marcus og Realitypanelet” fortæller Karl, hvordan han måtte trække stikket, da det hele tog overhånd. 

- Hvis man har været på sådan en rejse før, så ved man, at det går amok. Det er første gang, jeg har prøvet det, og jeg var overrasket, det må jeg sige, fortæller Karl. 

Dagsfesterne blev for meget, og der var kun en udvej for Karl. 

- Så lejede jeg bare en bil og kørte over til nogle venner, der tilfældigvis var i nærheden. Og så fik jeg lige en pause, fortæller Karl. 

LÆS OGSÅ: "Robinson"-stjerne gift: Tog fusen på gæsterne

Når bassen spiller og promillen stiger, så kan festerne vare ved længe, og det niveau kunne Karl ikke hamle op med. 

- Til at starte med tog jeg ned for at rejse og have det fedt. Og så pludselig er det et krav, at du skal drikke fire gange om dagen. Og hvis du ikke drikker, så er du en tosse. Der tænker jeg, det er dig der er tossen, du drikker fire gange om dagen, fortæller Karl. 

Alkohol er heller ikke det bedste for kroppen, når Karl arbejder på at stå skarpt. 

- Jeg står med sixpack og god krop. Og det er noget jeg arbejder på hver dag. Det er ikke sådan du får det, hvis du drikker fire gange om dagen, siger Karl. 

LÆS OGSÅ: Kasper Skak og Helena Witt uenige om navnet

Hvis du vil høre mere om Karls vilde  festoplevelse, så tjek afsnittet af "Marcus og Realitypanelet", hvor han og makkeren fra Tes Boys, Hugo Collette, også er med, herunder.