'Kærlighed hvor kragerne vender'-deltagere får særlig tatovering

Syv af deltagerne fra den seneste sæson af TV 2-hittet har foreviget et minde om programmet.

Det var ikke kun den helt store kærlighed, Emilie Lindevang fandt, da hun medvirkede i 'Kærlighed hvor kragerne vender' og faldt pladask for Anders Ingwersen. 

Flere af de andre kvinder, Betina, Line, Freja, Stine, Maria L. og Sara J.,  har hun nemlig også fået et ganske særligt bånd til. 

LÆS OGSÅ: Stjernespækket TV 2-serie vender tilbage

De syv ses så ofte, det er muligt, og har fået så tæt et venskab, at de nu har valgt at forevige det med en fælles venindetatovering. 

- Vi blev ret tætte, da vi optog, fordi vi jo var så intenst sammen, og så har vi ses en del, da vi kom hjem, fortæller Emilie til HER&NU/Realityportalen og tilføjer: 

- Så har vi egentlig snakket om i noget tid, at det kunne være rigtig hyggeligt at få lavet en tatovering sammen - fordi vi er blevet gode veninder, men også for den her oplevelse, som vi har fået sammen.

Motivet lå da også lige til højrebenet for venindegruppen.

LÆS OGSÅ: Janni Ree klar til 'Bachelorette'

- Vi var ret hurtigt enige om, at vi skulle have en krage, fortæller Emilie og fortsætter:

- Men vi var også ret enige om, at den skulle være fin. For en krage er jo ikke det flotteste dyr, så vi ville gerne have tynde, elegante streger. 

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Realitypar er blevet gift

Emilie, Betina, Line, Freja, Stine, Maria L. og Sara J fra 'Kærlighed hvor kragerne vender' har fået en venindetatovering.
'Kærlighed hvor kragerne vender'-deltagerne skulle selvfølgelig have en krage som evigt minde.