Jason Watt og Thomas Gravesens vilde kemi: Er som gamle legekammerater

Det var en ægte 'bromance', da de to sportsstjerner, der kun lige har lært hinanden at kende, deltog i pressemødet på 'Sportstalk' på Viaplay Sport News.

Det bliver ikke kedeligt, når Jason Watt, 54, og Thomas Gravesen, 48, dukker op i debatprogrammet 'Sportstalk' på Viaplay Sport News.

Den tidligere racerkører skal være Formel 1-ekspert på Danmarks nye sportsstation, mens den 48-årige fodboldstjerne er hyret som landsholdskommentator.

LÆS OGSÅ: Joker med graviditet

Ved pressemødet i studiet kunne man mærke den gode kemi mellem de to sportsstjerner, der kun lige har lært hinanden at kende. 

De var som to gamle legekammerater, der mødte hinanden igen efter mange år.

– I gamle dage gik man i byen og faldt i snak med nye mennesker. Nu har jeg børn, og hvad ved jeg. Det er fandeme svært at komme ud. Jeg kan jo ikke bare gå i gang med at spille fodbold igen og møde nogen der. For det kan kroppen ikke holde til. Så det er mega svært at møde nye mennesker. Derfor er det et kæmpe privilegie at være med på det her hold og møde nye mennesker på kryds og tværs, sagde Thomas Gravesen begejstret.

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy afslører stor nyhed

Han er kendt for at sige sin mening lige ud, og det har han tænkt sig at fortsætte med.

– Jeg kan godt huske, hvordan det var med eksperter, der mente noget om mig. Jeg debatterede meget med John Sivebæk, om det var berettiget kritik, eller om det bare var nogen, der øffede. Jeg elsker landsholdet og jeg vil dem kun det bedste. Jeg synes, de er bedre end det, de har vist. Når man kan score over 40 mål, som i Christian Eriksens tilfælde, så ER forventningerne høje. Og jeg vil gerne have, at Eriksen viser os alle sammen, at han ER dygtig og den bedste landsholdsspiller, vi har haft de seneste 10-15 år, sluttede Thomas Gravesen.

LÆS OGSÅ: Efter 'Vild med dans'-exit: Vært igen

Drengerøvshjem

Huset i Herlev er ved at være for stort til Jason Watt, så han har planer om at finde et sted med mindre bolig og mere plads til bilerne.

– Jeg er oppe på seks klassiske biler, så jeg søger 140 kvadratmeter bolig og 250 kvadratmeter garage. Måske jeg skal ud på landet. Nu er det mig-tid. Jeg skal have et rigtig drengerøvshjem med slyngelstue, slog han fast.

Jason, der sidste år blev skilt fra Majbrit Berthelsen efter syv års ægteskab, var straks mere hemmelighedsfuld, da snakken faldt på kærligheden.

– Jeg sidder ikke alene hver aften, men det er ikke lige noget, jeg er klar til at melde ud om.

Denne artikel er første gang bragt i denne uges HER&NU-blad. Tegn et abonnement via linket HER.

Se flere billeder fra pressemødet på 'Sportstalk' på Viaplay Sport News herunder...

Den mest vindende danske svømmer nogensinde, Jeanette Ottesen, 36, jubler over sit ekspertjob. – Det er tre år siden, jeg stoppede, men jeg føler mig stadig som en atlet, så jeg håber at kunne bidrage med at fortælle om de følelser, som jeg ved, de går igennem.
Mikkel Borg, 38, Stine Jensen, 32, og Simon Egeskov, 29, er sportskanalens faste værter.
Gravesen hjalp hurtigt Jason over trinnet til podiet i tv-studiet.
'Onside'-værten Mads Laudrup, 35, blev udfordret til en hurtig dyst af streetfodbold-stjernen Nanna Lind Kristensen, 18.