IKKE SET PÅ TV: Derfor blev Simone fravalgt af 'Landmand'-Jacob

Der lå en del til grund for, at 'Landmand'-Jacob valgte at sige farvel til Simone i aftenens afsnit.

Der blev grinet i vilden sky, mens speederen blev hamret i bund aftenen før, 27-årige Jacob Pedersen skulle tage den store beslutning om, hvem han skulle date videre i 'Landmand søger kærlighed'.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Se alle de nye 'Bagedyst'-deltagere

Jacob havde nemlig hevet de tre kvinder med på en ATV-tur – noget, der aldrig kom på tv, men som blev afgørende for hans valg. Det fortæller han til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Amalie Dollerup og Andreas Jebro afslører: Skal flytte

- Vi kørte rundt på ATV, og det, synes jeg jo, er pissesjovt. Det synes Lærke og Sille også. De kørte rundt hele aftenen, og de var ikke til at få af igen. Simone var derimod meget tilbagetrukken og sagde, at det ikke var noget for hende. Så jeg hyggede mig noget mere med de andre, fortæller landmanden og uddyber: 

-  Simone var generelt lidt forsigtig, hvor der derimod var virkelig gang i Sille og Lærke. De kastede sig bare ud i tingene, og jeg kan virkelig godt lide den form for spontanitet. 

At Simone ikke var klar på en ATV-race var dog ikke den eneste grund til, at hun blev valgt fra.

- Jeg havde også en klar fornemmelse af, at vi var to forskellige steder i livet. Simone har været ude og rejse en masse, og så har hun været gift før.

LÆS OGSÅ: Timm Vladimir afslører ny kæreste

Se ’Landmand søger kærlighed’ hver tirsdag på TV 2 PLAY eller klokken 20.00 på TV 2 og find ud af, hvem Jacob ender med.