Ikke for sin egen skyld: Derfor gjorde Wozniacki comeback

Der er en sød årsag til, at hun vendte tilbage til tennisbanerne.

Tennisstjernen Caroline Wozniacki er netop i Paris sammen med de øvrige danske atleter, men for et år siden var der ingen, der troede, at hun ville dem gøre selskab til endnu et OL, efter hun ellers meddelte, at hun indstillede karrieren tilbage i 2019.

LÆS OGSÅ: Kærlighed i Paris: Her er de danske OL-par

Alligevel overraskede hun, da hun sidste år annoncerede, at hun afbrød pensionen, så vi alligevel ville få fornøjelsen af at se hende med en tennisbold i hånden igen.

Selvom hun ikke har leveret verdens mest imponerende resultater, efter hun gjorde comeback, er hun alligevel tilfreds. Det var nemlig ikke for at rokke verdensranglisten, at hun vendte tilbage.

LÆS OGSÅ: Stéphanie Surrugue brød sammen på direkte tv: Slukkede mikrofonen

Hun fortalte på et pressemøde i starten af juni, at det er anderledes at være tennisstjerne, når man også er mor.

- Det er klart. Det er en helt anden måde at komme tilbage på (når man er blevet mor red.). Den eneste grund til, at jeg er tilbage, det er for at have den oplevelse med min familie. At komme ud og spille på de største baner mod de bedste tennisspillere i verden sammen med familien. Jeg er rigtig stolt over den måde, jeg har gjort det på, fortalte hun på pressemødet, som Billed-Bladet deltog i.

33-årige Wozniacki danner par med manden David Lee, der er pensioneret sportsstjerne, og de har sammen børnene Olivia og James. Familien er ofte med rundt i verden for at støtte, når Wozniacki spiller. Man har tidligere kunne følge familiens liv i programmet 'Wozniacki & Lee'

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy flyver med verdensstjerne til Ibiza