Holger Rune får hjælp af politiet: Bor i Fort Knox

Politiet hjælper Holger Rune med hans sikkerhed.

I januar brugte Holger Rune godt syv millioner kroner på en fireværelses lejlighed i et nybyggeri på Østerbro, men inden han kunne tage den i brug, skulle den sikres fuldstændigt.

Artiklen fortsætter under videoen med Gustav fra 'Landmand søger kærlighed'...

Den 20-årige tennisstjerne, der til daglig bor i Monaco, har efter råd fra politiet fået en ny hoveddør, så ingen uindbudte gæster i form af ivrige fans eller stalkere kan komme ind. Det afslører hans bekymrede mor.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Anna Lin har fået en kæreste

– Der er i forvejen ringesystem og kameraovervågning nede ved hoveddøren, men han ville have ekstra sikkerhed. Så diskuterede vi alarmer inde i selve lejligheden, men da var Holger ret skarp: ”Jeg skal slet ikke have nogen fremmede ind i min lejlighed,” så vi tænkte kreativt og talte med politiet, fortæller Aneke Rune, 52, til Jyllands-Posten.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik'-Jeanette i smertehelvede: Kroppen svigter

Løsningen blev en specialfremstillet dør med armeret stål i karmene og med helt specielle låse, der ifølge hende ”får lejligheden til at minde om Fort Knox”.

Udover lejligheden, der er uden bopælspligt, brugte Holger Rune sidste år 2,95 millioner kroner på et sommerhus i nordsjællandske Vejby.

LÆS OGSÅ: Efter vild transformation: Toft klar på ny sæson 'Robinson'