Henning Jensen opereret: Væk med brillerne

Nu kan Henning Jensen endelig gå i biografen uden briller.

Skuespillerparret Henning Jensen, 79, og Solbjørg Højfeldt, 74, var lørdag aften taget en tur i Gentofte Kino for at se filmen om den ikoniske filmkomponist Ennio Morricone.

LÆS OGSÅ: Remee afslører: Det er slut

Artiklen fortsætter under artiklen, hvor ‘Alene i Vildmarken’-deltagere fortæller om tiden efter programmet…

– Vi glæder os rigtig meget. Det er jo frygteligt at sige, men det er vores første gang her i Gentofte Kino. Det er forfærdeligt, vi aldrig har været her før, men det har vi ikke. Vi bor i Skovshoved, så det vil nok blive noget mere for eftertiden, sagde Solbjørg til HER&NU, inden de gik ind i biografen, hvor Henning for første gang skulle se en film uden briller.

LÆS OGSÅ: HER ER DATOEN: Sofie Linde tilbage på tv

Han blev nemlig for nylig opereret for grå stær.

– Nu kan jeg se. Og jeg bruger ikke briller mere, det er dejligt, smilede Henning.

Operationen gik ifølge Henning godt.

LÆS OGSÅ: ‘X Factor’-Kári om Martin: Det har overrasket mig

– Nu skal jeg bare til kontrol i næste uge, og så er det overstået, fortalte Henning, der endnu ikke har vænnet sig til ikke at skulle bruge briller.

– Vi er ikke helt på plads endnu, men det kommer med tiden. Øjnene skal lige indstilles, sagde han.

Både Henning og Solbjørg har gang i spændende skuespilleropgaver. Mens Solbjørg skal til at lave filmen 'Bytte bytte baby', en film af Barbara Topsøe-Rothenborg, skal Henning lave serien 'Sygeplejersken' af Kasper Barfoed.

– Den handler om den sygeplejerske i Nykøbing Falster, der slog en masse mennesker ihjel. En frygtelig historie. Hun blev løsladt for to år siden, og jeg spiller det første offer, afslørede Henning, inden parret gik ind i biografen.

LÆS OGSÅ: ‘Kærlighed hvor kragerne vender’-deltager afslører ægteskab