Morten Hjulmand
Morten Hjulmand

Hemmeligt bryllup: Morten Hjulmand er blevet gift

Fodboldspillerens partner afslører i denne uges afsnit af podcasten 'Backstage', at parret for nyligt har sagt ja til hinanden.

I denne uges afsnit af podcasten 'Backstage', som kom ud i går, gæster fodboldspilleren Morten Hjulmands partner, Emilie, studiet og afslører, at parret, som blev forlovet den 1. december 2023, nu har foreviget deres kærlighed.

LÆS OGSÅ: Cecilie Hother tager springet: Familien flytter til Frankrig

- Vi har jo valgt at tage ud og besøge Emilie Nissen, lyder det fra podcast-vært Peter Hjulmand, som spørger Emilie, om han kan tilføje ’Hjulmand’ til hendes navn.

- Det kan du vel godt, svarer Emilie let fnisende, mens der i næste øjeblik lyder et stort ’tillykke’ fra Peter Hjulmands medvært Trine Schmidt, der – ligesom de fleste danskere – ikke vidste noget om parrets glædelige nyhed.

- Vi var til min lillebrors 18-års her i weekenden, hvor der var mange fra min familie, der heller ikke vidste det, siger hun og fortsætter fortællingen om, hvordan de sagde ja til hinanden for ganske kort tid siden:

Artiklen fortsætter under videoen...

- Vi er faktisk blevet gift her sidste lørdag, men det var meget intimt, og vi var kun forældre og søskende. Det var meget hyggeligt.

LÆS OGSÅ: Rolf Sørensen skal giftes

Parret, som har været sammen i seks år, lærte hinanden at kende i gymnasiet, og det var altså allerede her, at kærligheden begyndte at blomstre for de to turtelduer, der nu officielt har sagt ja til at leve sammen som ægtepar.

Der bliver dog ikke tid til en bryllupsrejse lige rundt om hjørnet, for Morten Hjulmand har travlt med at gøre Danmark stolte til EM, hvor de i aften spiller mod England.

Parret delte dette billede på Instagram, da de blev forlovede:

Du kan høre denne uges afsnit af podcasten 'Backstage' her: