Thomas Helmig i DR-programmet 'En særlig samtale'
Thomas Helmig i DR-programmet 'En særlig samtale'

Helmig sænker paraderne i nyt DR-program

Musikeren indtager den varme stol, når en ny programserie snart får premiere.

Der bliver plads til alle følelser, når den nye DR-programserie 'En særlig samtale' får premiere første juledag. Det skriver DR i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Datoen er sat: Her skal Dennis Knudsen for retten

Artiklen fortsætter under videoen...

I programmet interviewer en gruppe journalister fra TV Glad, der verdens første TV-station drevet af mennesker med funktionsnedsættelse, en håndfuld kendte danskere, og i første program er det ingen ringere end musiker Thomas Helmig, der bliver centrum for de ufiltrerede spørgsmål.

LÆS OGSÅ: Mie Fitness om sin graviditet: De anbefalede en abort

Artiklen fortsætter under billedet...

Alle spørgsmål er nemlig tilladte, når journalisterne får frit spil, og håbet er at vise et andet billede af de interviewede end det, vi normalt ser.

- Det giver nogle nye, forfriskende, åbne og ærlige svar, som viser nye sider af store danske personligheder, når paraderne lige så stille sænkes, siger programredaktør hos DR Lasse Bjørch i pressemeddelelsen.

Og dét er noget der falder i god jord hos Thomas Helmig, der er begejstret over sin medvirken i programmet.

- Da jeg blev spurgt, om jeg havde lyst til at deltage i ’En særlig samtale’, blev jeg glad og sagde ja med det samme, fortæller Thomas Helmig i pressemeddelelsen og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Højgravide Christiane: Hård slutspurt

- Og det er jeg glad for nu, for jeg syntes, at det blev en god og anderledes snak og et par timer i det allerbedste selskab.

Journalisterne interviewer nogen af de største og aktuelle navne inden for kunst, kultur og politik i landet.

LÆS OGSÅ: 'Nybyggerne'-par deler glædelig nyhed

Mens det altså bliver popikonet Thomas Helmig, der er at se i første program, der får premiere den 25. december, så er det statsminister Mette Frederiksen, der er i centrum i andet program, der sendes den 27. december.

Inspirationen til programmerne kommer fra Frankrig, hvor en gruppe journalister med autisme i en årrække har interviewet flere kendte franskmænd, blandt andre Emmanuel Macron.

LÆS OGSÅ: Cecilie Schmeichel afslører nyt tv-projekt

Thomas Helmig i DR-programmet 'En særlig samtale'
Thomas Helmig i DR-programmet 'En særlig samtale'