Heino blev frarådet 'Forræder'

Det var Heinos egen beslutning, og hvis det havde stået til folkene omkring ham, havde han ikke været med i TV 2-hittet.

Man skal være gået forbi de fleste ugeblade og tv-kanaler i de seneste måneder, hvis man stadig ikke kender Heino Hansen. Først spillede han en hovedrolle i 'Forræder', og senest har han vundet 'Jaget vildt', men det betyder ikke, at han siger ja til alt.

LÆS OGSÅ: Heino og Cecilia: Vores børn skal ikke være like-generatorer

- Det er en gråzone imellem, at man skal jo ikke kun sige ja til noget, fordi man skal lave show, men man skal jo også prøve at dosere det, så det passer cirka med, at man er aktuel op til, at man skal lave noget, for folk bliver også møre af at kigge på en, så det var jo planlagt, at jeg skulle lave noget fjernsyn i året op til, men når det så er sagt, så skal man også vælge de ting, der lyder sjove, fortæller Heino og fortsætter:

- Og det var et sats - det er ingen hemmelighed, at mit bureau og jeg var lidt uenige om, hvilke programmer man skulle sige ja til, og 'Forræder' var mit valg, det var ikke det, jeg blev rådet til, for det kunne have været én nat, og så er du ude, men de har lavet opringningen og sagt, "Du havde ret".

LÆS OGSÅ: 'Bachelorette'-deltager rejste med skjult agenda: Sådan reagerede tv-holdet

Komikeren kalder det et kortspil at finde ud af, hvilke programmer, man skal sige ja til og indrømmer, at det er et stort privilegie at kunne vælge. Men det kræver også, at man stoler på sin mavefornemmelse.

LÆS OGSÅ: Efter underretning: Det sker der for 'Årgang 20'-par nu

- Jeg er blevet bedre til at mærke, hvad jeg vil. Når man har haft ti år, hvor telefonen ikke har ringet, så er det også en lang periode, hvor du siger ja til alt, for du tror, det er sidste chance, men når du så opdager, at hvis du har sagt nej, og de så prøver igen året efter, så ved man, at måske slutter det hele ikke, fordi jeg siger nej her, forklarer Heino.