Hans Lindberg
Hans Lindberg

Hans Lindberg i stor sorg: Har mistet sin far

Hans Lindberg har mistet sin far og børnenes farfar.

42-årige Hans Lindberg er herrelandsholdets mest erfarne spiller, og i år kan fejre 20-års jubilæum på landsholdet. Og selvom OL er lige rundt om hjørnet, så er det ikke de fremtidige kampe, der fylder mest hos Hans.

LÆS OGSÅ: Sød overraskelse: Tvillingerne er med i Grønland

Artiklen fortsætter under videoen.

Han har nemlig mistet et nærtstående familiemedlem.

- Min far, drengenes dejlige farfar, og min mors elskede mand døde pludselig torsdag den 27. juni. Han kommer til at være savnet frygteligt meget af rigtig mange mennesker, som han holdt af og som holdt af ham. Familien var samlet hos ham, da han sov ind, skriver Hans Lindberg i et opslag på Facebook.

Her deler han også en masse gode billeder af minder med sin far og børnenes farfar.

Hans, hustruen Jeanette Mackenhauer Lindberg og sønnerne Aron på 8 og Carl på 5 har planer om at flytte tilbage til barndomsbyen Ølstykke efter en imponerende karriere i den tyske Bundesliga, hvor hans har spillet de sidste 17 år.

Nu skal Hans tilbage til barndomsklubben og byen, hvor han har fået en stilling som sportschef i barndomsklubben HØJ Elite i Ølstykke. Det er derfor en kæmpe sorg for familien, at faren Erling nu er gået bort, bedst som familien skulle samles under samme by igen.

LÆS OGSÅ: Status fra Lene Beier: Åbner snart for booking