Gustav Salinas protesterer: Det er dobbeltmoralsk

Realitystjernen har tyet til de sociale medier i protest mod en af de ældste forlystelsesparker i Danmark.

Realitystjernen Gustav Salinas har aldrig været bleg for at ytre sin mening, og nu gør han det altså igen. 

For i et opslag på Instagram fortæller han om en hændelse, der for nylig er sket i Tivoli, og som altså har vakt stor opsigt og forargelse for den 34-årige tv-darling og iværksætter.

LÆS OGSÅ: Janni: Sådan svigtede Karsten mig

-  I går aftes kunne jeg ikke sove, så jeg blev nødt til at skrive mine tanker ned, indleder han sit opslag og tilføjer:

- Jeg føler, at folk nogle gange kan være lidt dobbeltmoralske.

Opslaget viser et langt skriv, fordelt ud på en række billeder, hvor influenceren altså sætter ord på en hændelse i Tivoli, hvor en privatperson blev stoppet af vagter i haven, fordi han havde iklædt sig en t-shirt med et politisk budskab printet på maven.

- I 2022 afholdt Tivoli et arrangement for at samle penge ind til krigen i Ukraine. Men forleden oplevede en mand næsten at blive smidt ud af Tivoli, fordi han bar en t-shirt med teksten 'Boykot Israel'. Han blev konfronteret af Tivoli, som mente, at politiske holdninger ikke hører til i haven, skriver Gustav blandt andet i billedserien.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-par afslører: Vores børn får løn

Hele episoden har da også fået Gustav Salinas til at smide sit Tivolikort ud, og det tyder på, at han langt fra er den eneste. 

For kigger man i kommentarsporet til hans opslag, er der flere, der har gjort det samme.

HER&NU/Realityportalen har været i kontakt med Tivolis pressechef Torben Plank, som giver følgende kommentar til Gustavs opslag:

- Mig bekendt har vi ikke haft et sådan arrangement, der omtales i opslaget. Det er sådan, at Tivolis Sale udlejes til mange forskellige aktører. Der kan selvfølgelig have været en koncert eller arrangement, hvor der efterfølgende er givet noget til en humanitær sag. Det er jeg dog ikke bekendt med, men det kan være en mulighed, skriver han.

Omend Tivoli ikke mener at have huset et arrangement til fordel for Ukraine, så valgte de i 2022 at have deres ydre lys i gult og blåt for at vise deres opbakning til Ukraine. 

Se Gustav Salinas Instagram-opslag herunder: