Sofie Østergaard og Rune Klan til Røde Kors Klub 10, Roskilde Festival 2024

Tilbage i nyt program

Hvis man er fan af Rune Klan, er der god grund til at glæde sig. Komikeren er nemlig tilbage på skærmen allerede fra i morgen.

Det kan være svært at finde det sjove i det alvorlige i et forsøg på at bryde med tabuet. Ikke desto mindre er lige præcis det, komikeren har gjort i de sidste to sæsoner af TV 2-programmet 'Tabu med Rune Klan'. 

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 20’-par afslører: Vores børn får løn

I programmet sætter Rune nemlig fokus på sygdomme og lidelser og nedbryder tabuet omkring dem ved at undersøge, om det er okay at gøre grin med emner, som normalt er tabubelagte.

Artiklen fortsætter under videoen...

Og han har tydeligvis også formået at gøre det med kæmpe succes. Rune Klan vender nemlig tilbage på skærmen i en spritny, tredje sæson af tv-hittet allerede i morgen, mandag den 9. september. 

- Hov! Så er der snart nyt på vej til dit tv eller device, indleder den 47-årige komiker i et opslag på Instagram, hvor han afslører premieren for den nye sæson, som byder på nye tabubelagte emner som eksempelvis ufrivillig barnløshed. 

For Rune selv er det ifølge opslaget en kæmpe fornøjelse og livsbekræftende at lave programmet, og det håber han på, gør sig gældende for danskerne også. 

LÆS OGSÅ: Her er Mads Vads private kærlighed

Sæson 3 af 'Tabu med Rune Klan' har premiere mandag den 9. september på TV 2 klokken 20 og på TV 2 Play.