Freja Kirk sætter ord på bruddet med Sus Wilkins: Jeg har grædt og bollet

Freja Kirk har haft det svært efter bruddet med Sus Wilkins.

I slutningen af august 2023 kom det frem, at sanger Freja Kirk og skuespiller Sus Wilkins skulle skilles. Bruddet skete knap to år efter, at de to kendisser sagde ja til hinanden i luksuriøse omgivelser i Toscana i Italien den 4. september 2021.

LÆS OGSÅ: Afbryder 'Paradise Hotel'-optagelser

Selvom parret kun var gift i to år, havde de været sammen i mere end 10 år. De mødte hinanden første gang under tv-programmet 'Voice Danmark', hvor Sus Wilkins var hyret som professionel danser, da Freja Kirk skulle optræde.

Mens Sus Wilkins hurtigt kom videre og fandt kærligheden i tidligere fodboldspiller Nicklas Bendtner, så har det været en anden sag for Freja Kirk.

Det afslører hun nu i sin seneste sang - 'Man kan græde oceaner', som netop handler om bruddet med Sus.

- Den her sang er min første offentlige kommentar på alt det med Sus! Det har været sindssygt at gå fra alt til intet på så kort tid og opleve noget så personligt og smertefuldt blive blæst op af medierne og samtidig kunne følge med i hendes nye liv - som alle andre, skriver Freja i et opslag på Instagram og tilføjer:

- Jeg har grædt og bollet, gået Caminoen, vinterbadet og drukket mig fuld med gode venner og stenet og bare prøvet at være til i mit nye liv, for at komme videre. Men det tager sgu bare tid, uanset hvad man foretager sig - og det handler 'Man kan græde oceaner' om.

LÆS OGSÅ: AV! Mikkel Kryger på sygehuset efter tv-uheld

Hør den her: