Efter ti år på 'Badehotellet': Føler sig snydt

Man skal kigge godt efter eller huske langt tilbage, hvis man skal kunne huske denne info om fru Helene.

Lige nu kan 'Badehotellets' afsluttende sæson opleves på TV 2. HER&NU har i den forbindelse talt med mange af skuespillerne om de ti sæsoner af den populære serie.

LÆS OGSÅ: Ærlige Sarah Grünewald: Jeg skammer mig rigtig meget

Fru Helene, der spilles af Cecilie Stenspil, husker især tilbage på en karakter, der på flere måder har skilt sig ud. Det er ikke noget, der bliver italesat, men fru Helene er på mange måder foran moden og var blandt andet i sæson 1 den eneste kvinde i bukser, og så havde hun en særlig spisevane.

- Jeg har jo faktisk været udfordret, fordi fru Helena var jo på en speciel kur i starten, som var en vegetarisk kur, så alle de andre fik jo stegt flæsk med persillesovs, og jeg fik tre mærkelige grøntsager. Der er ikke noget galt med at være vegetar, men lige dengang var man jo ikke så erfaren med at lave forskellige slags vegetarretter, så det var begrænset, hvad fru Helene indtog, fortæller Cecilie Stenspil.

LÆS OGSÅ: Cecilie Stenspil afslører tv-snyd i 'Badehotellet'

Artiklen fortsætter under billedet.

Cecilie Stenspil, der spiller Helene i 'Badehotellet' sæson 1 sammen med Ole Thestrup
Cecilie Stenspil, der spiller Helene i 'Badehotellet' sæson 1 sammen med Ole Thestrup

Det er ikke kun ved madvanerne, fru Helene er anderledes end de andre gæster.

- Fru Helene drikker også altid te, hun drikker ikke kaffe i alle ti sæsoner. Det er også en ting. Så jeg har været lidt misundelig på, hvad de andre fik at spise undervejs, fortsætter Cecilie.

LÆS OGSÅ: Rasmus Seebach afslører: Sover ikke sammen

Hvad seerne heller ikke ser er, at der står en køkkendame og laver maden, der bliver serveret i 'Badehotellet'. Hun er allerede på arbejde fra 2-3 tiden om natten.

- Det dufter godt og er helt friskt, forklarer Cecilie.

Se 'Badehotellet' hver søndag klokken 20.00 på TV 2.

LÆS OGSÅ: Esben Dalgaard frustreret: Mangler arbejde