Stefan Jepsen fra TV 2-dokumentaren "Stor mand".

Efter Stefan "Stor mand" Jepsens massive vægttab: Skal have foretaget en risikabel operation

Lægerne har nu godkendt Stefan Jepsen til en operation, som han længe har drømt om at få foretaget i forlængelse af sit imponerende vægttab.

Siden januar sidste år er det lykkedes Stefan Jepsen at tabe mere end halvdelen af de 350 kilo, han vejede, da TV 2 i 2022 lavede dokumentaren ”Stor mand” om ham.

Artiklen fortsætter under videoen...

Vægttabet betyder, at hans maveskind hænger helt ned til knæene, men nu har lægerne godkendt ham til en hudreducerende operation.

– Min læge skyder på, at det er 15 kilo hud. Det er meget generende for mig. Det er en risikabel operation, men jeg ser virkelig frem til den. Det bliver livsforandrende at få det fjernet, fortæller Stefan.

Den 35-årige sønderjyde fortalte i september, hvordan han efter tv-optagelserne fik bearbejdet sine barndomstraumer og med hjælp fra træningsfysiologen Henrik Duer kom på rette kurs.

LÆS OGSÅ: Linse trækker opslag tilbage: Fik mere end 100 tilbud

– Jeg har ikke sukkersyge længere. Jeg har lige fået scannet mit hjerte, og det er ikke beskadiget overhovedet. Det er helt ufatteligt. Nu kan jeg sidde i en almindelig stol igen. Det er en kæmpe sejr, fortalte Stefan i september til HER&NU.

– Jeg er så glad og spændt. Det bliver en udfordring, men med et kæmpe afkast. Jeg er med lidt medvind forhåbentlig allerede opereret inden årsskiftet, og så starter der et helt nyt kapitel i min rejse. De næste to måneder skal den bare have gas, siger Stefan om sit fortsatte vægttab.

– Mit mål er at komme under 100 kilo og begynde noget seriøs styrketræning. Måske jeg kan blive en stor, hakket makker. 

LÆS OGSÅ: Frederik og Morten tager stort skridt mod juridisk forældreskab

Artiklen er første gang bragt i denne uges HER&NU-blad. Du kan tegne et abonnement ved at klikke HER.