Isabella og Moffe.

Efter Moffes død: Ikke den eneste bisættelse

Det er en svær uge hos Isabella og familien.

I weekenden offentliggjorde Isabella Alberte Hedeager, at hendes morfar, Svend Aage Jensen, bedre kendt som Moffe, er sovet stille ind

 Artiklen fortsætter under videoen af Mick Øgendahl på Smukfest.

Moffe blev 99 år. 

- Vi troede, vi måske var klar, men så var vi det slet ikke alligevel. Man bliver nok aldrig rigtig klar til at sige definitivt farvel til nogen, man elsker, heller ikke selvom man ved, tiden ebber ud, skriver Isabella på sit seneste opslag på Instagram til sine mere end 182.000 følgere. 

LÆS OGSÅ: Tidligere realitystjerne med i 'Gift ved første blik'

I samme opslag forklarer Isabella, at det ikke er den eneste afsked, familien skal tage i denne uge. 

- I dag tager vi afsked med Simons dejlige morfar, der døde tre dage før Moffe. På fredag gør vi det igen. 

Ifølge Isabella ønsker de, at bisættelsen bliver privat, men flere har spurgt, om de må sende en blomst på dagen. 

- Jeg ved, at Moffe også har betydet meget for mange af jer; på denne her lidt skøre, virtuelle måde gennem en skærm, men ikke mindre virkeligt og varmende for nogen af os af dén grund. Nogle stykker har spurgt, om der må sendes en blomst til “vores allesammens Moffe” og det vil kun glæde os. Jeg har tænkt meget på, om jeg burde opfordre til donation til en velgørende organisation i stedet, skriver Isabella og fortsætter:

- Men Moffe elskede blomster, han elskede overraskelser, han elskede at være en “VIPM”, som han fnisende kaldte det (very important pissemyre). Jeg og resten af familien synes derfor, det er i hans ånd og i ånden for de seneste år af hans liv, hvis de af jer, der ønsker det, også er med til at sende ham smukt herfra, fordi livet stadig kan være eventyrligt i den sidste del af det, og fordi en kirke ikke behøver være tom, når man dør i en høj alder og relationerne med årene bliver få.

LÆS OGSÅ: 'Luksusfælden' tilbage med Fetterlein