Gift ved første blik

'Gift ved første blik': Her er de nye deltagere

Det populære program 'Gift ved første blik' er tilbage med helt nye deltagere.

Det er endelig tid til den nye sæson af 'Gift ved første blik', og nu har DR løftet sløret for, hvem de 10 deltagere er. Der er i år fire kvinder og seks mænd med i det store kærlighedseksperiment. 

LÆS OGSÅ: Ny familie i 'De sjældne danskere' 

Rolf Meier, 41 år, underviser på EUX, bor på Frederiksberg

- Det er nok spørgsmålet, om jeg nogensinde har haft en kæreste – det er en definitionssag, og man kan sagtens sige, at jeg ikke har haft en kæreste. Jeg har datet og været i korte forhold – vi er nede i et par måneder, udtaler Rolf til DR.

Rolf Meier

Artiklen fortsætter under videoen af Jacob Pedersen.

Katrine Pørtner Karlsen, 32 år, speciallærer, bor i Skørping

- Jeg gør nok selv for lille en indsats, og når jeg så gør det, er jeg en lille smule kræsen på en fjollet måde – jeg ved jo godt, der er så mange gode fyre derude, men ofte er jeg for hurtig til at sige ja, nej eller bare njah måske, fortæller Katrine til DR.

Katrine Pørtner Karlsen

LÆS OGSÅ: Så meget har han ændret sig efter 'Kongerne'

Anette Winkler Bauer, 57 år, markedschef bor på Amager

Anette Winkler Bauer

- Jeg har været gift i 23 år og blev skilt for otte og et halvt år siden. Jeg har haft to kærester siden, den ene i fire år. Jeg har meldt mig til 'Gift ved første blik', fordi jeg er en romantiker og et følemenneske, som drømmer om at møde den sidste eneste ene, udtaler Anette til DR.

LÆS OGSÅ: Tidligere paradiso afslører ny karriere

Lone Koch, 48 år, sagsbehandler og sundhedsrådgiver, bor i Kolding

Lone Koch

- Umiddelbart har jeg ingen dealbreaker. Jeg har datet en del og vil forsøge at holde mig meget åben i det her, fordi jeg ved, at det ikke altid er noget specifikt, som er afgørende. Så jeg vil helst ikke stille kriterier op, men gå ind i det her med et åbent sind, fortæller Lone til DR.

Morten Mortensen, 36 år, manuskriptforfatter, bor på Amager

Morten Mortensen

Morten håber på at finde...   

- En mand, der ikke ser igennem mig, men ser mig. Som ikke har et behov for at sige: "Jeg ser ikke din hudfarve, jeg ser ikke din hårfarve, jeg ser ikke din femininitet, jeg ser jo bare dig". Nej, jeg har brug for at blive set, jeg har brug for, at han ser min asiatiske, koreanske baggrund, jeg har brug for én, der siger: "Hey, jeg ser dig, og det tager jeg højde for", fortæller Morten til DR.

LÆS OGSÅ: 'Prinsesser fra blokken'-Karina: Bor på et slot

Nicolas Rockland, 34 år, selvstændig, bor i Aarhus

Nicolas Rockland

- Min type har altid været én med dybe brune øjne, brunette, et super harmonisk smukt ansigt og god figur – naturlig skønhed. Jeg glæder mig sindssygt meget til at møde hende, siger Nicolas til DR.

Nina Ettrup Larsen, 32 år, folkeskolelærer, bor på Østerbro i København

Nina Ettrup Larsen

- Jeg har aldrig haft en kæreste. Jeg har haft flirts, hvor man har datet over nogle måneder, men har aldrig haft titlen "kæreste". Jeg oplever, at når man dater og har set hinanden i tre måneder, skal man tage stilling til, om vi skal videre ud af hovedvejen, eller om vi tager afkørslen. Nogle gange har det været mig, der har taget afkørslen – andre gange er det dem, udtaler Nina til DR.

LÆS OGSÅ: Formand Finn ændrer kurs: Det skal han nu

Lars Skærbæk Løvendahl, 50 år, koordinator på et bosted og brandmand, bor i Faaborg

Lars Skærbæk Løvendahl

- Da jeg meldte mig til programmet, var det faktisk lidt for sjov – jeg faldt over det på Facebook og tænkte, at det kunne være lidt sjovt at se, hvad det kunne. Men så kom jeg videre til casting, og jo mere jeg kom ind i det, jo mere voksede det på mig, og jeg syntes, det lød spændende, fortæller Lars til DR.

LÆS OGSÅ: Kendt skuespiller bliver vært på nyt program

Frank Schytte, 57 år, efterforsker for Fødevarerejseholdet og støttekontaktperson for sårbare og for unge, bor i Slagelse

Frank Schytte

- Jeg har været gift i 23 år, vi har kendt hinanden i 27 år og blev skilt for to og et halvt år siden. Vi har to børn, 20 og 24 år, og jeg bor med vores yngste i vores fælles hus, som vi byggede for 16 år siden, som jeg har overtaget, siger Frank til DR.

Søren Christian Staun, 32 år, fotograf, bor på Amager

Søren Christian Staun

- Hvis man spørger mine venner, vil de nok sige, at jeg har haft en fast type, jeg gik efter for nogle år siden – jeg tror godt, man kan kategorisere det som en Disney-prins. Men heldigvis har jeg været igennem en personlig udvikling gennem de sidste to års tid og har fundet ud af, at der er virkelig meget at komme efter med andre typer, siger Søren til DR.

Det første afsnit af 'Gift ved første blik' kommer på DR den 22. august 2024.