Efter hård kritik: Dennis Knudsen trækker i land

Kendisfrisøren endte i en regulær modvind under sin tur til Thailand. Nu undskylder han.

Dennis Knudsen, der lige nu er i Thailand med sine tre børn, deler flittigt feriebilleder med sine mere en 87.000 følgere på Instagram. 

Det er dog ikke alle billederne, der er blevet taget lige godt imod. To opslag har nemlig fået en del af kendisfrisørens følgerskare op i det røde felt. 

LÆS OGSÅ: 'Årgang 20'-par skal skilles

Først, fordi Dennis og familien besøgte et såkaldt elefantreservat, hvor de på billeder derfra kunne ses både bade med og vaske elefanterne. Noget, som fik organisationen World Animal Protection Danmark i opråb. 

I kommentarsporet til opslaget gjorde organisationen kendisfrisøren opmærksom på, at i tilfælde, hvor man kan komme så tæt på elefanterne, at man blandt andet kan bade med dem og røre ved dem, er der ofte tale om dyremishandling. 

Derudover kom han endnu engang i vælten, da familien på en strandtur red på en hest, som flere, herunder Vicki Berlin og Stephanie Karma 'Geggo' Salvarli, bemærkede ikke så ud til at have det godt.

Lægger sig fladt ned

Opslagene, der har vakt harme, har Dennis Knudsen nu valgt at slette fra sin profil, og i et længere skriv lægger han sig nu fladt ned og undskylder til sine følgere. 

LÆS OGSÅ: Amalie Szigethy: Jeg skærmer børnene fra dramaet

- Jeg er ked af, hvis jeg har stødt mange af jer med at besøge et elefant reservat, hvor mange elefanter er fritgående og flere i fodringsbåse. Vi fik lov at give elefanterne mad og gå ned til floden og se på elefanterne, der badede, skriver han og tilføjer: 

- Der blev vi spurgt, om vi ville hjælpe med at skylle og vaske dem. En stor, dejlig oplevelse for børnene og mig. 

LÆS OGSÅ: Rasmus Tantholdt og Natasja Crone holder vild bryllupsfest

Selv beretter Dennis om, at han havde brugt lang tid på at finde et reservat, der ifølge ham hjælper elefanterne, og han bemærker da også, at de så ud til at have det godt, da han så dem med egne øjne. 

Også billederne fra hesteryg undskylder kendisfrisøren for. Her fortæller Dennis, at turen opstod meget spontant. 

- Mine tre børn bliver begejstrede, da de ser en flok heste ride på stranden. “Vi vil også far, vi vil også far”, og uden at tænke mig om bliver de kastet op på den første og nærmeste hest og bliver trukket rundt i fem minutter, skriver han blandt andet. 

LÆS OGSÅ: WHAT! Sus og Bendtners ekskærester går sammen

Han fortæller videre, at han selv red på hesten i omtrent fem minutter, mens han fik taget billeder. 

- Jeg bliver sidenhen gjort opmærksom på, at hesten har et sår på maven, og den er for tynd, dette var noget, jeg ikke selv havde lagt mærke til i farten, skriver Dennis og tilføjer: 

- Man skal selvfølgelig ikke sætte sig op på en hest, der ikke har det godt. Jeg er ked af, hvis nogen føler sig stødt eller tror, jeg er dyremishandler, for er der noget, jeg ikke er, er det dyremishandler. Jeg elsker dyr og har svært ved at acceptere dyr, der mistrives, og det gælder alle dyr.

I opslaget har han da også tagget 'Familien fra Bryggen'-stjernen Stephanie Karma 'Geggo' Salvarli, som var en af dem, der rettede kritik mod kendisfrisøren i kommentarsporet. Hun har dog ikke kommenteret på opslaget.