Efter 'Forsidefruer': Det arbejder Gunnvør med nu

Gunnvør laver ikke længere tv, men hvad arbejder hun så med?

Gunnvør Virgarsdóttir Dalsgaard gæster det seneste afsnit af podcasten 'Følsom tonser' med 'Forsidefrue'-kollegaen Karina von d'Ahé som vært.

LÆS OGSÅ: Hans Lindberg i stor sorg: Har mistet sin far

Her indleder Gunnvør podcasten med at fortælle, hvad hun arbejder med i dag, da tv ikke længere er hendes job og ikke har været det i halvandet år.

- Jeg er tilbage til at arbejde med kommunikation, som jeg også er uddannet til, og det er jeg rigtig glad for. Det er en meget mere strategisk rolle, end det var, da jeg var med i 'Forsidefruer', som overhovedet ikke var strategisk. Jeg er ligesom tilbage til at bruge min faglighed og min hjerne, og det er jeg virkelig glad for, fortæller Gunnvør i podcasten.

Gunnvør er glad for at have et arbejde, hvor hun ikke længere er produktet, men nu er bag kulissen.

- Efter så mange sæsoner var jeg så træt, fortæller Gunnvør, der var med i alle 11 sæsoner af 'Forsidefruer'.

LÆS OGSÅ: Simon Kjær jubler: Det skal han nu

Selvom hun blev drænet af at lave 'Forsidefruer', så er hun taknemlig for den mulighed TV3 gav hende ved at være med, for det har været et nemt arbejde, mens børnene var små.

- Jeg var privilegeret at kunne tilrettelægge mit liv på den måde, da jeg var helt alene med små børn. Hugo blev født i programmet bogstaveligt talt, så jeg filmede, mens jeg var gravid, og jeg havde tre små børn mange af sæsonerne. Det er ikke krævende at lave programmet på den måde, og det er godt betalt, så på den måde havde jeg et godt liv med mine børn, og det betyder alt for mig, fortæller Gunnvør, der dog påpeger, at hun brugte meget energi på at være med, da det var hårdt psykisk.

- Nogen gange var der jo voldsomt store konflikter, og så skulle man jo på arbejde med nogen, man var i voldsomt konflikt med, og det er ret heftigt. Vi havde jo skrevet under på, vi skulle.

Hør hele podcasten HER.

LÆS OGSÅ: Status fra Lene Beier: Åbner snart for booking