Ditte Okman.

Ditte Okman: Jeg har haft blackouts under flere udsendelser

Det er ikke altid gået stille for sig, når journalisten Ditte Okman har lavet "Det, Vi Taler Om"

I fredags havde podcastvært Mads Steffensen endnu engang besøg af dilemmaløsende gæster i det populære program 'Mads og A-holdet'. I afsnittet bestod panelet af Ditte Okman, Niels Pinborg, Thomas Skov og Emil Thorup, der sad klar til at diskutere lytternes indsendte dilemmaer om svære og lette emner.

LÆS OGSÅ: Melvin Kakooza i nyt program med Jacob Riising

Efter første dilemma er humøret højt, og Mads fortæller Ditte, der normalt er vært på den kulørte podcast 'Det, Vi Taler Om', at han har sørget for, at der er vin i studiet. Det er ingen hemmelighed, at der tit indtages alkohol under optagelserne af 'Det, Vi Taler Om', hvor der lystigt diskuteres sladder og rygter.

LÆS OGSÅ: Tine Gøtzsche tilbage på skærmen: Helt nyt program

Herefter falder snakken i 'Mads og A-holdet' på, om Ditte mon egentlig nogle gange har været småfuld undervejs i programmerne af 'Det, Vi Taler Om'. Og dét tør siges.

- Jeg har haft blackouts under flere udsendelser faktisk, fortæller 50-årige Ditte og fortsætter:

Artiklen fortsætter efter videoen af Magnus Landin.

- Så besluttede jeg mig for, at jeg nok skulle skrue lidt ned for festen. Man kan høre i programmerne efter, hvor jeg nærmest sidder og snøvler og overhovedet ikke kan tale, griner Ditte.

LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Kronprinsen fester på AiaSound

Det er ikke kun Ditte selv, der har lagt mærke til det lidt for festlige niveau.

- Selv Susanne Bjerrehuus synes på et tidspunkt, at det gik lidt for vildt for sig, fortæller Ditte til de andre i studiet og Emil Thorup tilføjer:

- Så ved man, at man har ramt... enten bunden eller toppen.

Du kan lytte til både 'Mads og A-holdet' og 'Det, Vi Taler Om' på Podimo.