Christel om Teitur-dramaet: Det skete der mellem hende og Teresa

Nu sætter Christel Trubka ord på, hvad hun oplevede, da venskabet sluttede mellem de to, efter deres nu fælles ekskæreste Teitur blev tiltalt for voldtægt.

Da voldsdømte Teitur Skoubos retssager rullede tilbage i 2022, hvor han først blev dømt og senere frikendt for voldtægt, rullede også et større drama mellem Christel Trubka og Teresa Ovenberg, der resulterede i iskold luft mellem dem.

LÆS OGSÅ: 'Gift ved første blik' vender tilbage: Tilmeld dig her

Christel deltog i 'Ex on the Beach' sammen med både ekskæresten Teitur og Teresa, der siden blev kærester med Teitur, og det var her, at venskabet mellem Christel og Teresa opstod. De blev endda så tætte, at de fik matchende tatoveringer for at hylde deres særlige bånd til hinanden.

Men efter Teitur blev dømt for voldtægt i maj 2022, tog Christel afstand til ham. Og Teresa, der dengang var kærester med Teitur, ville have fjernet venindetatoveringen.

Luften frøs til is, og det har endnu ikke været fremme, hvad der egentlig fik temperaturen til at dale. Før nu, hvor Christel bliver spurgt ind til, hvad der skete, i podcasten 'Marcus og Realitypanelet', hvor hun forklarer sin version af forløbet.

- Der var mange medier, der ville vide, hvor jeg stod, nu når jeg var ekskærester med Teitur. Og jeg ville ikke udtale mig. Når medier spurgte mig på fx rød løber, om han havde været voldelig, havde jeg altid sagt, "nej, han har aldrig gjort mig noget". Jeg kan jo kun tale ud fra mig selv, forklarer hun og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Julie Kriegler tager stort skridt med kæresten

- Så var der et af mine samarbejder, som nærmest var grunden til, at jeg kunne betale mine regninger, der gerne ville vide, hvor jeg stod. Det skrev jeg til dem i en besked, men det var ikke godt nok. Så tænkte jeg over hvor mange virksomheder, der potentielt valgte ikke at tage kontakt til mig for tiden, fordi det gik ikke skide godt.

Artiklen fortsætter under billedet...

Ex on the beach - Sofie Maj, Pernille, Teresa og Christel (Foto: Krestine Havemann)
Ex on the beach - Sofie Maj, Pernille, Teresa og Christel (Foto: Krestine Havemann)

LÆS OGSÅ: Annemette Voss i slem forskrækkelse: Manden indlagt

Teitur var altså ikke blot en ekskæreste, der hørte fortiden til. Hendes tidligere forhold til ham kunne potentielt spolere hendes arbejdsmuligheder i fremtiden.

- Det var i hvert fald det, jeg var bange for kunne ske, hvis ikke jeg fortalte, hvor jeg stod, og jeg gjorde det klart for alle, også Samira og Teresa, at jeg stoler på det danske retssystem, og ligemeget hvad der sker, så er det det, jeg går med. Det udtalte jeg offentligt, forklarer Christel, der dog stadig slog fast, at hun af egne erfaringer aldrig havde oplevet Teitur være voldelig, og fortsætter:

LÆS OGSÅ: 'Good Luck Guys' vender tilbage

- Det fortalte jeg til Samira og Teresa dagen før, at jeg havde tænkt mig at sige. Jeg fortalte dem også, at det var fordi, jeg var bange i forhold til mine samarbejder. De blev sure og ville ikke have, at jeg gjorde det, men man skal ikke fortælle mig, hvad jeg skal gøre, og det fortalte jeg dem også. De blev også sure over, at de synes, jeg fik det til at lyde som om, at jeg ville med i medierne. Jeg gjorde det kun for at redde min egen røv med arbejde. Jeg har aldrig svinet nogen til. At jeg ikke må have en anden mening end de to piger, så kan jeg ikke bruge dem til en skid. Så kan de fucke af. For der skal være plads til i venskaber, at vi har hver vores meninger.

Selvom de to eksveninder ikke taler sammen i dag, så skal man ikke forvente en større scene, hvis de dukker op på samme røde løber, for de kan stadig være i rum sammen.

- Vi kan godt være til arrangementer. Jeg har også prøvet at tale ud med Teresa, men hun vil slet ikke, fair nok. Jeg synes bare, det er pinligt for hende, afslutter Christel.

LÆS OGSÅ: Louise Hjort afslører: Smidt ud hjemmefra

Teresa er dog ikke enig med Christel i, hvad der skete dengang.

- Det er hendes opfattelse af det hele, og jeg har en anden, og det skal der også være plads til, at vi har forskellige versioner. Jeg har aldrig været vred på hende, eller sagt hvad hun skal gøre eller ikke. Vi var bare ikke der for hinanden længere og det gjorde ondt. Ja, jeg har nemlig ikke ønsket at tale med hende, men jeg ønsker hende alt det bedste, fortæller Teresa til Realityportalen.