Caspar Philipson filmede med Angelina Jolie

Han har filmet med bl.a. Tom Cruise, Peter Sarsgaard og Natalie Portman, og denne gang har ligheden med den amerikanske præsident John F. Kennedy fået Caspar Philipson med i Angelina Jolies nye film.

Få mennesker kan siges at være dobbeltgænger som den danske skuespiller Caspar Philipson er til den afdøde amerikanske præsident John F. Kennedy. Det betyder, at Caspar for sjette gang i karrieren har trukket i jakkesættet som USA's 35. præsident i filmen ”Maria”, som handler om operasangeren Maria Callas, og hun spilles af ingen ringere end Hollywoodstjernen Angelina Jolie.

- Det er gaven, som bliver ved med at give. Det var fedt, og vi har en rigtig god scene sammen. Det var en stor oplevelse. Angelina Jolie var meget, meget sød at spille sammen med. En god kollega, som var dejlig at arbejde med, fortalte Caspar Philipson, 53, til premieren på ”Wicked” i Tivolis koncertsal.

”Maria” blev optaget i Budapest, og filmen har lige haft verdenspremiere.

LÆS OGSÅ: Caspar Phillipson om plastikkirurgi: - Det er ikke pænt

Artiklen fortsætter under billedet

Angelina Jolie med instruktøren Pablo Larraín til premieren på "Maria" i New York

Gør det gerne igen

For Caspar Philipson, som spillede John F. Kennedy første gang i 2016 i filmen ”Jackie” overfor Natalie Portman, er den amerikanske præsident blevet en følgesvend. John F. Kennedy blev skudt i Dallas, Texas i 1963 og døde kun 46 år gammel.

- Jeg gør det med glæde igen. Nu er jeg jo blevet lidt ældre, end han nåede at blive. Men så længe de ringer, så er jeg på. Det er jo den samme rolle, men i helt nye versioner hver gang. Indtil videre har det jo været seks helt forskellige sider af hver gang en ”fiktiv” præsident, men han er jo så sindssygt spædende. Og for min egen forfængelighed skyld, så er det jo dejligt at møde så spændende kollegaer som Angelina Jolie

LÆS OGSÅ: Caspar Phillipson i stor sorg

Caspar Philipson

LÆS OGSÅ: Jesper Panorama løber overvægten væk: Har tabt 47 kg nu