Bodil vandt Årets Dirch: Gav en omgang

Det var ingen ringere end Bodil Jørgensen fra Cirkusrevyen, der tog den fornemme pris.

I en branche fyldt med kulørte kulisser og komiske koryfæer er der én begivenhed inden for revyen, der lyser stærkere end et spotlys – Årets Dirch.¨

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe ramt af blodprop

Prisen blev uddelt i anledningen af Revyernes Revy i teltet på Bakken. Og i år var det ingen ringere end Bodil Jørgensen, 62, fra Cirkusrevyen, der tog den fornemme pris – og 20.000 kroner – med hjem.

HER&NU mødte hele Danmarks Bodil Jørgensen efter showet, hvor hun satte ord på oplevelsen:

– Jeg troede ikke, at jeg ville vinde i aften. Det er fantastisk. Jeg kiggede på et billede af Dirch Passer, lige inden jeg gik på scenen tidligere i aftes. Han hang i en hoppegynge og spillede en stor baby på billedet. Og det blik han havde i øjnene, og den tone, jeg forestillede, der kom ud, det fik mig til at tænkte, ”Ja, det er præcis sådan, man skal være til stede, når man laver revy,” fortalte Bodil Jørgensen og fortsatte:

LÆS OGSÅ: Valgte Signe fra i 'Landmand søger kærlighed': Nu ses de igen

– Man skal være fuldstændig til stede og give slip. Man kan ikke kontrollere alt. Hvis ikke man kommer ud over scenekanten, så er revy ligegyldigt. Det skal virkelig sparkes ud.

Skuespilleren vandt også den flotte pris tilbage i 2014, da hun medvirkede i revyen Tivoli Tam Tam. I denne omgang gav hun en stor del af æren til sine kolleger i Cirkusrevyen.

LÆS OGSÅ: CHOK! Frederik Haun afslører: Det er slut

– Det er sådan et familiært forhold, man får. Og først vil jeg give en omgang til både mine mednominerede, men også hele banden, da det er lige så meget deres skyld med det hele. Revyen har været en fornøjelse, sagde Bodil Jørgensen og så frem til aftenens eskapader, velvidende at hun skulle op klokken 05.35 den næste morgen til optagelserne på den sidste sæson af TV 2-serien 'Badehotellet'.

LÆS OGSÅ: Derfor vil 'Grænseløst forelsket'-deltager ikke hjælpe til i hjemmet