Bianca har brændt nallerne på flere mænd: Stoler ikke på dem

Bianca har svært ved at stole på mænd, fordi de tit har bevist det modsatte af, hvad de har sagt.

Bianca Eisenhart på 21 år er en af deltagerne i årets TV 2-program 'Landmand søger kærlighed'. Bianca håber, at hun i programmet kan få gjort op med sine fordomme omkring mænd, for de bekendtskaber, hun har haft, har ikke været særlig gode. 

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans'-stjerne åbner op om angst

- De forhold, jeg har haft, har ikke været kæresteforhold. Jeg har haft én reel kæreste, men ellers har jeg kun haft kortvarige bekendtskaber – vi knaldede kun. Vi sås, og jeg ville gerne være kærester, men det ville de ikke. Det var også kun, når det passede dem at ses og ikke ellers, forklarer Bianca til HER&NU og uddyber:

- De tog satme røven på mig mange af dem. Jeg troede måske, det kun var os, der var sammen, men så hører jeg ude i byen, at han også har været hos andre piger, og så føler man sig bare totalt værdiløs.

Biancas tidligere relationer har sat tydelige spor. 

- Det har gjort mig mere hård, jeg stoler især ikke på, hvad mænd siger til mig. Mine parader kommer hurtigt op. Generelt har jeg en mistillid, og jeg lukker lidt ned, hvis folk siger, de vil noget seriøst, fordi jeg er bange for at blive såret igen og igen, fortæller Bianca. 

Derfor tilmeldte Bianca sig 'Landmand søger kærlighed'.

LÆS OGSÅ: Michéle Bellaiche overrasker: Gift med hemmelig fyr

- Jeg gav mig selv den udfordring at melde mig til, for jeg var træt af at støde ind i de samme ansigter, og alle kender hinanden. Og da jeg ikke er til dating-apps, skulle jeg prøve noget andet, slutter Bianca. 

Følg Bianca i 'Landmand søger kærlighed' hver tirsdag kl. 20.00 på TV 2 eller TV 2 PLAY.