Astrid Olsen løfter sløret for nyt DR-program

Astrid Olsen har været fulgt af et tv-hold, som går meget tæt på.

Da HER&NU mødte youtuberen og radiovært Astrid Olsen til ”Simba Prisen” kunne hun fortælle, at hun har haft et travlt og spændende år.

LÆS OGSÅ: Efter “Gift ved første blik”: Har fået ny kæreste

Astrid løftede nemlig sløret for et nyt tv-program, hun arbejder på, som omhandler hendes eget kærlighedsliv og kærlighed i samfundet.

- Det har fyldt sindssygt meget, jeg tror, jeg har optaget tre gange om ugen i et år. Jeg har et kamerahold med, det har ofte været en eller to kamerapersoner. Men det er en rigtig produktion, og det er DR, der kommer til at være afsender på det. Så det bliver spændende, fortæller Astrid til HER&NU/Realityportalen.

Ifølge Astrid skal programmet finde opskriften på kærlighed.

- Budskabet er ligesom, at vi skal undersøge kærlighed, og hvad det er der gør, at vi kan lykkes med den, og hvorfor vi ikke lykkes med den, og hvad der sker i generation til generation i kærlighed, uddyber Astrid.

LÆS OGSÅ: Teresa forklarer: Sådan er relationen til Teitur i dag

Selvom Astrid er en offentlig person, der deler ud af sit liv, så har hun ikke altid været en åben bog og delt ud om sit kærlighedsliv. Det ændrer sig i det nye program, hvor seerne får lov til at komme helt ind på Astrids følelser.

- Det bliver fucking nervepirrende, det jeg meget nervøs for. Men jeg har prøvet at være så ærlig, som jeg overhovedet kan og har kunnet. Jeg føler det er et mega godt og vigtigt program, fortæller Astrid.

Astrids nye tv-program har premiere 22. november på DR.

LÆS OGSÅ: Se de første klip: Vildt drama i "Good Luck Guys"