Afslører stor beslutning

Efter et halvt år er det blevet tid til at gøre status, og nu fremviser Sidsel sine vilde resultater.

Det seneste halve år har stået på lidt af en omvæltning for Sidsel Juel, som blev kendt i 'Paradise', hvor hun mødte kæresten Kristian.

LÆS OGSÅ: Efter operation: Emil tilbage på Havana

For et halvt år siden gjorde Sidsel nemlig op med sin trang til sukker, men hun tog en kold tyrker og besluttede sig for at stoppe med at spise slik, og det har haft stor betydning for hende.

LÆS OGSÅ: Oliver afslører: Derfor vil jeg ikke have en kæreste

- Jeg har aldrig oplevet at tænke og fokusere SÅ LIDT på mad, som jeg gør nu. Jeg plejede at være enormt styret af mad, og jeg kan slet ikke sige nok gange, hvilken lettelse det er for mig, at det er slut. Efter jeg stoppede med at spise slik og snacks, har jeg pludselig oplevet at have meget bedre fornemmelse omkring sult, skriver Sidsel i et opslag på Instagram og fortsætter:

- For nogle virker det sikkert ekstremt at cutte så stor en gruppe af fødevare ud af sin diæt, men for mig er det virkelig en gamechanger, og jeg har så meget optur på, fordi jeg føler mig i kontrol, ikke er styret af mad ,og fordi min krop har det langt bedre. Sådan føles det i hvert fald.

LÆS OGSÅ: Martin Brygmann fjernet fra kendt film

På grund af sin livsstilsændring har Sidsel blandt andet tabt 7,3 kilo og adskillige centimeter, som hun alle skriver i sit opslag. Hun er desuden begyndt at løbe, hvilket hun er blevet enormt glad for, selvom det ikke tegnede til det i starten, hvor hun fandt løbeturene ulidelige.

Se mere om Sidsels transformation herunder: