Kendt musiker gæster ‘X Factor’

Han startede selv sin musikkarriere med at blive smidt ud af ‘X Factor’. Siden er det gået fremad, og i aften står han endelig på livescenen.

Af Lykke Buhl - 26. marts 2021 kl. 06:00

I aften kommer der endnu en gang fint besøg i ‘X Factor’. Musikeren Andreas Odbjerg kommer nemlig ind som gæsteoptræden.

LÆS OGSÅ: UHH! Romance i ‘X Factor’

Deltog selv i ‘X Factor’ for 13 år siden

Faktisk deltog Andreas selv som 20-årig i ‘X Factor’ tilbage i 2009, hvor han desværre røg ud lige inden liveshows.

– Hold da kæft, mand. Det er det vildeste, jeg nogensinde har set. Er du helt normal i hovedet, spurgte Remee i sjov efter at have set Andreas’ optræden.

Herunder kan du se en remixet version af, da Andreas var til audition i ‘X Factor’ tilbage i anden sæson

LÆS OGSÅ: Jesper Skibby indrømmer misbrug under ‘Vild med dans’: Jeg skulle have sagt nej

Fra deltager til artist

Derfor betyder det også meget for Andreas at kunne troppe op i ‘X Factor’, nu hvor han har fundet sig selv som artist og stadig skiller sig ud.

– Det er full circle for mig at skulle spille i ‘X Factor’ – jeg var med i 2. sæson helt ung og dårlig og uvidende om alting i hele verden – jeg har siden fulgt med i programmet og ligeså meget som det kan irritere mig, er de der magiske øjeblikke det hele værd, fortæller musikeren.

LÆS OGSÅ: Oh Land raser over denne kommentar

Tre år efter ‘X Factor’-deltagelsen – i 2012 – blev Andreas nummer to i TV2-sangkonkurrencen ‘Voice’, hvor han blev anført af sin mentor Xander Linnet. Og i sidste sæson af ‘X Factor’ i 2020 var han kommet med helt op på sidelinjen, hvor han hjalp dommeren Ankerstjerne med sine artister.

Andreas blev nummer to i ‘Voice’ i 2012

Andreas Odbjerg til tredje liveshow af ‘The Voice – Danmarks største stemme’ sammen med sin mentor Xander Linnet (Foto: Thomas Lekfeldt/ Ritzau Scanpix)

LÆS OGSÅ: Peter Birch indrømmer misbrug: Det stopper nu

Og nu er Andreas altså endelig forrest på livescenen i ‘X Factor’.

– Jeg glæder mig selvfølgelig til at stå der, som en artist der klarede den på trods af en lang snørklet vej. Jeg håber, det kan give håb til nogen – både rejsen, men også min nye sang, som jeg skal spille, forklarer Andreas.

LÆS OGSÅ: Amalie i hård udmelding om de andre fruer


Det skal livedeltagerne synge i aften

I aftenens ‘X Factor’ er temaet ‘Spil dansk’, og derfor skal de seks resterende livedeltagere optræde med sange på dansk.

Dan LaursenOver Byen af NOAH

Simon & MarcusHot! af Nik & Jay

The KubrixMercy af MØ ft. What So Not & Two Feet

LuccaIsland af Maddy

SolveigGive You More af Mekdes

Nikoline Steen KristensenEndeløst af Rasmus Walther