Amalie i hård udmelding om de andre fruer

Nu blander ‘Forsidefruer’-baben sig i konflikten. Hun er ikke overrasket over, at der var kamp om det bedste værelse på Færøern.

Af Caroline Grønne Wigdal - 25. marts 2021 kl. 11:53

29-årige Amalie Szigethy var den eneste af fruerne, der ikke var med på turen til Færøerne, da rejsen fandt sted i august, hvor hun var gravid med Hannah og ikke havde lyst til at forlade Danmark.

Derfor bliver hun efter pigernes hjemkomst opdateret på turen – og dermed også på turens helt store og stadig betændte konflikt mellem Janni og Tina.

LÆS OGSÅ: UHH! Romance i ‘X Factor’

Det kommer dog ikke bag på Amalie, at der har været problemer på rejsen.

– Jackie fortæller, at der har været lidt fnidder omkring værelserne, og det er jo ikke noget nyt for os. Jeg tror, at lige meget hvor gamle vi bliver, så er vi sådan nogle piger, der bare gerne vil have det bedste, siger Amalie Szigethy i det nye afsnit ‘Forsidefruer’.

LÆS OGSÅ: Oh Land raser over denne kommentar

Hun er ikke bange for at sige, hvad hun tænker om de andre fruer og dermed også om sin egen opførsel, når de ender i den slags kamp om det største og bedste, for det har hun også selv prøvet at være en del af.

– For at være helt ærlig, så synes jeg, at alle os piger i gruppen er barnlige, dobbeltmoralske, egoistiske og selvfede. Men vi har også nogle gode sider, smiler hun.

LÆS OGSÅ: Cengiz åbner op om uvenskab i ‘Familien fra Bryggen’

I klippet forklarer Amalie videre om, hvad hun mener om konflikten. Se hele afsnittet på TV3 i aften klokken 20.00 og på Viaplay. 

Læs mere om