Kendiskvinder strammer op i Spanien

Lisbeth Østergaard, Rikke Gøransson og Kira Eggers gav den gas på træningscamp i Spanien i sidste uge.

Af Emilie Holm Egebro - 5. november 2017 kl. 15:55

Der blev løftet tunge sten, spurtet i varmt sand og dystet til den helt store guldmedalje, da de tre tv-kvinder 42-årige Kira Eggers, 37-årige Lisbeth Østergaard og 31-årige Rikke Gøransson i sidste uge var taget på intensiv træningsferie på Cheveyo Training Camp i Spanien. Foruden at være kendte kvinder har Lisbeth, Kira og Rikke nemlig det tilfælles, at de elsker at træne og holde en sund livsstil. Deres individuelle mål med ferien var dog forskellige.
– Jeg skal snart optage en ny sæson ’Paradise Hotel’ og her er det vigtigt, at jeg står knivskarpt, så jeg kan klemme mig ned i de stramme kjoler, fortalte Rikke, da Realityportalen.dk mødte kvinderne på træningscampen.
– Jeg havde ikke et mål om, at jeg skulle ned i en størrelse nul ligesom Rikke, men jeg elsker aktive ferier. Og er du sindssyg, den her har været hård! Men også vildt fed, fortsatte Lisbeth, mens de andre nikkede genkendende.
– Vi har virkelig mærket vores kroppe, men det har også været målet. Jeg sagde ja til campen allerede dengang, jeg var med i ’Min fede træner’, så jeg kunne smide de sidste kilo her. Men jeg mangler lige tre kilo endnu, forklarede Kira.
LÆS OGSÅ: Rikke Gøransson ved intet om ny ‘Paradise’-sæson
LÆS OGSÅ: Kira Eggers afslører: Sådan går det med kærligheden
Veganermad er vejen frem
Det er dog ikke kun på ferier, at de tre kvinder giver den gas. Også hjemme i Danmark står sund kost og træning højt på prioriteringslisten.
– Min kæreste og jeg tager i fitnesscenteret klokken seks om morgenen fem gange om ugen. For mig er det det vigtigt, at jeg har det godt med min krop – både indeni og udenpå, fortalte Rikke, der som både Kira og Lisbeth også fokuserer på at spise veganer mad.
– Jeg træner ikke for at se ud på en bestemt måde, men for at være sund og stærk og for at kunne spise noget af det, jeg godt kan lide. Jeg elsker nemlig slik, grinede Lisbeth, der lever efter, at man enten skal gøre noget ved sin krop eller lade være med at brokke sig over den.
– Faktisk har jeg aldrig haft det bedre med mig selv, siden jeg begyndte at træne. Nu hviler jeg virkelig i mig selv. At jeg har sat træning og kost i højsædet er det bedste, jeg nogensinde har gjort, supplerede Kira.
På campen havde de tre kvinder også medbragt yderligere en træningspartner, vennen Kasper Kirkegaard Jensen, som er producer på radioprogrammet Go’Nova.
LÆS OGSÅ: Natascha Linea klar til ‘Paradise Hotel’
GALLERI: Se Rikke Gøranssons vilde forvandling
LÆS OGSÅ: Kira Eggers: Sådan tabte jeg mig efter ‘Min fede træner’