Karoline ude af ‘Ex on the beach’: Jeg havde det psykisk dårligt

Det blev søndag Karolines tur til at forlade villaen, men det havde hun det fint med.

Af Rikke Lynge - 7. juni 2022 kl. 16:54

Karoline Santos fik søndag den besked, som de fleste gerne vil undgå “du skal forlade villaen”. Men for den mørke skønhed gjorde udfaldet ikke spor.

– Jeg har være rigtig glad for at have været med og fået oplevelser og venner for livet, og det vil jeg slet ikke være foruden. Jeg vil sige, at vores sæson virkelig også er en drama sæson, altså der skete noget hver evig eneste dag, og det synes jeg var lidt hårdt i længden, fortæller Karoline til Realityportalen og fortsætter:

– Til sidst glædet jeg mig egentligt bare til at komme hjem, da jeg kunne mærke, det snart var min tur til at forlade villaen. Jeg havde det psykisk dårligt til sidst derinde, og jeg glædet mig bare til at komme hjem. Jeg troede egentligt, opholdet var meget federe, end hvad det egentligt var, men det var det slet ikke. Mange personligheder i min sæson er forfærdelige, fortæller Karoline.

LÆS OGSÅ: Det sker der, når man ryger ud af ‘Ex on the Beach’

Derudover var der en fyr i Danmark, der trak.

– Jeg tror, grunden til at jeg ikke pressede så meget på med fyrene var faktisk, fordi jeg havde lidt en fast fyr hjemme i Danmark. Vi havde set hinanden i et par måneder, men så tog jeg afsted til Caribien alligevel, uden han vidste noget som helst, og jo længere tid i villaen, der gik, jo mere indså jeg, at jeg ville ham mere hjemme i Danmark. Det var derfor, jeg ikke var helt interesseret i fyrene inde i villaen, fortæller Karoline.

LÆS OGSÅ: Tessie afslører kønnet

Karoline blev da også kærester med den omtalte fyr i Danmark, men det gik ikke.

– Jeg kontaktede ham med det samme, jeg fik min telefon, da jeg blev smidt hjem. Vi holdt kun 2 måneder efter, det reality er slet ikke noget for ham, og han synes ikke, det var fedt, at jeg var en del af det. Så vi blev enige om at gå hver til sit, fortæller Karoline til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Bro bekræfter: Er ikke sammen med Jasmin længere