Det sker der, når man ryger ud af ‘Ex on the Beach’

Af Louise Vilsbøl - 22. maj 2022 kl. 20:55

I søndagens afsnit af ‘Ex on the Beach’ var der dømt rigtig dårlig tur til stranden for Jeppe, Sarah, Regitze og Marco. De tre sidstnævnte endte med at ryge ud af programmet, og alene sad Jeppe tilbage og følte sig ensom.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald afslører: Jagter ny partner

Men hvad sker der egentlig med deltagerne, når de forlader stranden og ikke får lov til at sige farvel til de andre i villaen? Det svarer Marco og Regitze på i hver deres spørgerunde på Instagram.

– Jeg forlader stranden og går op i en bil, som kører mig til et hotel, hvor jeg så venter på at skulle rejse hjem eller skulle ind igen. Skal man rejse hjem, kommer produktionen forbi med din kuffert, afslører Marco, mens Regitze havde en lidt anden oplevelse:

LÆS OGSÅ: Sofie Linde stavnsbundet til Langeland: De griner af os

– De andre to røg jo først, og de blev så ført op i bilerne. Men da jeg røg, så var det egentlig meningen, jeg skulle synces først (snakke med kameraet om det, der lige er sket, red.), så jeg endte med at stå ovre i sådan en grotte i en halv time til fyrre minutter og ventede på, det var min tur, fortæller Regitze og svarer også på, hvad der sker med ens ting, når man ryger ud uden at være i villaen.

– De andre piger pakkede Sarahs og mine ting, og så kom produktionen med det. Der var dog en del, der blev glemt, men det var bestemt ikke pigernes skyld. De gjorde deres bedste.

LÆS OGSÅ: CHOK: Ibi Støving er blevet skudt