Kæmpe krise: Reality-hunk slår op med kæresten

Efter Naja og Amil forlod optagelserne til ‘Singletown’, gik det helt galt.

Af Caroline Grønne Wigdal - 22. september 2020 kl. 11:58

I ‘Singletown’ følger man seks par, der tester deres forhold. Her er Naja og Amil et af parrene, og i det seneste afsnit så man dem forlade programmet med den grund, at de var blevet afklarede med, at de skal være sammen i fremtiden.

Dog var en af grundene også, at Naja følte sig udenfor og ikke havde det godt med de andre piger i lejligheden. Det bliver dog ikke fortalt i programmet, men Naja og Amil har efterfølgende forklaret til Realityportalen, at Najas følelser spillede en stor rolle i deres exit.

LÆS OGSÅ: Morten & Jonas afslører: Den mest kendte, vi har tatoveret

Men nu indrømmer Amil, at han faktisk var ked af og sur på Naja over, at de endte med at give op så hurtigt. Han valgte først, at han ikke ville forlade programmet, men gik så med til det, da han fik ondt af Naja.

Men det valgt fortryder han stadig den dag i dag. Og allerede på den aften, hvor de forlod penthouselejlighederne i København, førte valget til et stort skænderi mellem Naja og ham. Amil endte med at gøre det forbi.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Modeshow for Pernilles nye undertøjs-kollektion

– Jeg blev så sur på hende over, at vi tog ud derfra. Det gjorde jeg, fordi der faktisk ikke rigtig var en grund til , at vi tog hjem, andet end at hun ikke snakkede så godt med de to andre piger (Christel og Samira, red). Men hun snakkede godt med drengene, især Lenny. Så jeg sendte hende hjem til Jylland den aften, vi kom ud. Så hun var først hjemme klokken fire. Men jeg var nok lidt hård overfor hende, og vi fik efterfølgende snakket om det hele, og vi blev gode igen, forklarer Amil til Realityportalen.

Body tequila

Amil bor i København, og Naja bor i Kolding. Naja har ellers tidligere forklaret til Realityportalen, at hun var sikker på, Amil ville udvise forståelse og være med til at forlade programmet, hvis han kendte til hendes situation med at føle sig udenfor pigeflokken.

Der er flere grunde til, at Amil slog op den aften efter kærlighedstesten. Blandt andet en situation, hvor Naja laver body tequila med en anden fyr.

– Det gjorde mig meget sur, siger han om situationen.

LÆS OGSÅ: Didde afslører fortid med stoffer

Dagen efter Amil havde slået op, og hvor Naja var tilbage i Jylland, var Amil faldet lidt til ro igen. Parret fik talt ud og besluttede sig for at være sammen igen. I dag fortryder Amil stadig, at de forlod programmet – til trods for at Naja giver udtryk for, at hun slet ikke havde det godt med at være med.

– Men jeg ville jo også være et dumt svin, hvis hun ikke var kommet ud derfra, siger han alligevel.

Tiden efter

Siden har ‘Singletown’ dog haft en positiv effekt. Især fordi Naja så Amil vise store følelser, da han fra sin lejlighed kunne se hende være på date med en anden fyr.

LÆS OGSÅ: Silas Holst i vild forvandling: Har smidt 15 kg

– Jeg kan mærke, at efter vi har medvirket i ‘Singletown’, er jeg helt afklaret med, at det er Amil, jeg vil være sammen med. Og især efter hans reaktion på at se mig, der blev jeg sgu lige ramt, for jeg syntes, det var så fedt, at han overhovedet havde en reaktion. For jeg har aldrig set ham græde før, forklarer hun.

– Dér blev jeg faktisk afklaret med, at det er ham, jeg skal have en fremtid med, tilføjer Naja.

Lige for tiden bor Naja i Kolding, mens Amil bor i København. Parret ville ved at være med i programmet teste, om de skulle flytte sammen i København. Det er nu en fast plan, men de kigger stadig efter den rette lejlighed, mens de sparer penge sammen til boligen.

– Vi er meget glade sammen, og vi skal ud og kigge på lejlighed på fredag, fortæller Amil.

LÆS OGSÅ: Mathilde åbner op om forholdet til Remees datter