Julie om 'Ex on the Beach'-exit: Det var en lettelse

Det viser sig, at Julie langtfra var ked af at skulle forlade villaen.

Af Emilie Holm Egebro - 8. september 2019 kl. 22:55

Julie fik ikke den bedste start i ‘Ex on the Beach’-villaen, da særligt hun og Tessie kom på tværs af hinanden. Heldigvis fik Julie et godt forhold til nogle af de andre deltagere, og særligt Kristian, René og hende fik opbygget en stærk trekløver.
Desværre blev trekløveren i aftenens afsnit splittet ad, idet Julie fik at vide, at hun skulle forlade villaen – som den første i denne omgang ‘Ex on the Beach’. Selvom Julie græd i afsnittet, viser det sig dog, at hun ikke ligefrem var ked af at skulle forlade programmet:
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Mathilde afslører: Sådan havde jeg det med at se Casper
SE BILLEDERNE: ‘Ex on the Beach’- stjerner i vildt drama
– Jeg havde det rigtig fint med, at jeg skulle hjem, da jeg var mega ked af at være derinde og konstant følte, at alt, jeg sagde, var forkert. Det er der ingen, der holder til i længden. Derfor var det faktisk en lettelse, at jeg blev sendt hjem, fordi jeg så ikke konstant skulle forsvare mig længere. Jeg var så træt til sidst, at jeg følte, at jeg havde været derinde i en måned. Så at jeg var den første der røg ud gjorde mig ingenting overhovedet. Jeg begyndte også først at græde, da jeg så, at Kristian var så ked af det, forklarer Julie til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: ’Ex on the Beach’-Julie: Håber på bolleven
LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Ex on the Beach’-par slår op efter utroskab og løgne
– Det var dog enormt hårdt at forlade Kristian og René. Bajerklubben blev desværre opløst. Jeg havde det heller ikke godt med at skulle forlade Linemaria, da vi var begyndt at komme rigtig godt ind på hinanden. Selvom jeg havde det godt med at blive sendt hjem, er jeg dog stadig meget glad for at have været med. Alle de mennesker, som jeg har lært at kende, har været det helt værd. Jeg kunne også sagtens finde på at lave mere tv i fremtiden, men ikke lige nu, da jeg først og fremmest vil finde ud af, hvad jeg vil med mit liv, fortsætter hun.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Julie efter skænderiet med Tessie: Ingen kontakt i dag
Se eller gense klippet, hvor Julie ryger ud af villaen, nedenfor:

Se næste afsnit ‘Ex on the Beach’ i morgen klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’ sæson 3: Hvem er klar til at knalde på tv?