'Ex on the Beach'-Julie efter skænderiet med Tessie: Ingen kontakt i dag - Her & Nu

'Ex on the Beach'-Julie efter skænderiet med Tessie: Ingen kontakt i dag

Det viser sig, at aftenens skænderi mellem Tessie og Julie har været afgørende for, hvordan deres forhold har været sidenhen.

Af Emilie Holm Egebro - 2. september 2019 kl. 22:55

Der gik ikke lang tid inde i villaen i den nye sæson ‘Ex on the Beach’, før Tessie og Julie ikke var på god fod med hinanden.
I aftenens afsnit gik det helt galt mellem de to piger, og det endte med, at en grædende Julie måtte indkalde samtlige ‘Ex on the Beach’-deltagere til et møde, hvor hun kunne forklare sig. Tessie gav dog ikke meget for Julies tårer, og hun var hurtig til at slå fast, at hun ønskede Julie ude af villaen.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’ sæson 3: Hvem er klar til at knalde på tv?
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Mathilde afslører: Sådan havde jeg det med at se Casper
Der er ingen tvivl om, at Julie i dag ærgrer sig over, at hendes start i programmet var så dramatisk:
– Jeg er frygtelig ked af, at jeg havde gjort mig upopulær blandt pigerne. Og jeg synes, at det er træls, at folk skal se mig på den måde. Set i bagspejlet fortryder jeg, at jeg blev ved med at forsvare mig selv og ikke bare med det samme gav op, for så kunne jeg have sparet mig selv for en så stor og langvarig diskussion. Nogle gange skal man bare vende den anden kind til og ignorere folk, når de er ude på at provokere, og jeg kunne sagtens have tacklet det hele bedre, forklarer Julie til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Love Island’-hunk indtager ‘Ex on the Beach’
SE BILLEDERNE: ‘Ex on the Beach’- stjerner i vildt drama
Hun fortæller desuden også, at forholdet til Tessie ikke er bedre den dag i dag:
– Jeg har et rigtig godt forhold til alle deltagerne – bortset fra Tessie. Det er udelukkende på grund af skænderiet den aften, så vi har ingen kontakt. Det er nok for det bedste, lyder det fra Julie.
Se eller gense klippet, hvor Julie og Tessie bliver uvenner, nedenfor:

Se næste afsnit af ‘Ex on the Beach’ i morgen klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.
LÆS OGSÅ: Sarah Amalie taler ud: Derfor hader Frederik og Mark hinanden