’Ex on the Beach’-Julie: Håber på bolleven

Julie håber, at hendes bolleven kommer og joiner hende i ’Ex on the Beach’-villaen – og faktisk er det ikke helt usandsynligt, at han gør.

Af Lykke Buhl - 5. september 2019 kl. 16:59

Det er ikke alle ekser, der træder op ad vandet i ’Ex on the Beach’, som er lige kærkomne. Men som med alt andet i programmet, så ved deltagerne intet, før tabletten har plinget.
Derfor må deltagerne bare krydse fingre for, at det er de rigtige tidligere flirts, der træder op af den græske riviera og ind i villaen.
LÆS OGSÅ: Cengiz og Geggo uenige om barn nummer to
’Ex on the Beach’-baben Julie ved i hvert fald godt, hvem hun håber, der træder ind i villaen. Det er nemlig hendes bolleven gennem flere år.
– Vi har aldrig haft en flirt, vi har bare været sammen. Det er det, vores forhold er: Bollevenner. Han er nok den bedste fyr, jeg nogensinde har været sammen med, fortæller Julie.
LÆS OGSÅ: Landmand-Troels åbner op: Derfor er jeg med i ‘Ex on the Beach’

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Cecilie og Kasper fortæller, at de er blevet bollevenner i ‘Ex on the Beach’

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne har fundet kærligheden
Det seksuelle venskab har stået på gennem mange år, og i al den tid har det aldrig været kompliceret eller uligevægtigt.
– Vi skriver til hinanden, når vi lige har lyst, og vi har det fint nok med, hvis vi ikke ses, eller hvis vi gerne vil ses. Der er aldrig nogle ugler i mosen imellem os, forklarer Julie.
Hun skrev blandt andet til bollevennen for at dele hemmeligheden om, at hun skulle være med i ’Ex on the Beach’.
– Jeg sagde til ham, at jeg skulle herned, fordi han ikke skulle synes, at jeg bare ignorerede ham, for jeg har jo stadig lyst til at ses med ham, når jeg kommer hjem, forklarer Julie.
LÆS OGSÅ: Linse afslører: Derfor har jeg skiftet navn

Kommer han rent faktisk?

Der er mange af Julies ekser, hun ikke ville have noget imod skulle træde ind i villaen, men bollevennen måtte altså i særlig grad gerne komme.
LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Ex on the Beach’-par slår op efter utroskab og løgne
– Han er fandme bare sød og dejlig. Han er ren kærlighed, og han er virkelig også bare lækker, griner Julie.
Og faktisk skulle det ifølge Julie heller ikke være helt usandsynligt, at bollevennen skulle ende med at kigge forbi ’Ex on the Beach’-villaen.
– Der er to gutter herinde, som har været sammen med den samme pige, og den pige har min bolleven også været sammen med. Så det kunne være meget sjovt, hvis han lige kom herned også, lyder det fra Julie.
LÆS OGSÅ: Jonass efter analsex-konflikt: Vi boller stadig
LÆS OGSÅ: Endnu en realitybabe får program om sine bryster