'Ex on the Beach'-Mathilde afslører: Sådan havde jeg det med at se Casper

Casper havde bestemt følelser i klemme for Mathilde, men var følelserne gengældt fra Mathildes side? Det afslører hun nu.

Af Emilie Holm Egebro - 2. september 2019 kl. 07:25

Det var ikke lang tid, at deltagerne i den nye sæson ‘Ex on the Beach’ fik lov at feste og lære hinanden at kende, inden den første ekskæreste dukkede op på stranden. Allerede i første afsnit ankom Caspers ekskæreste, Mathilde, og det blev tydeligt, at Casper ikke var glad for, at hun skulle på date med René.
Casper erkendte, at han stadigvæk havde følelser for Mathilde, men det var svært at tyde, om Mathilde havde det på samme måde. Det viser sig dog, at hun var mere glad for at se Casper, end det virkede til under afsnittet:
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Her er de nye ‘Ex on the Beach’-deltagere
SE BILLEDERNE: ‘Ex on the Beach’- stjerner i vildt drama
– Det var lang tid siden, at Casper og jeg havde set hinanden, og det var ikke afsluttet på en særlig gode måde. Jeg synes stadigvæk, at han var sød, og jeg var rigtig glad for at se ham. Jeg havde ikke følelser i klemme som sådan – men både og. Jeg var i hvert fald rigtig glad for at se ham, og jeg var ikke afvisende for, at der kunne ske noget, men jeg tænkte bare: “Jeg tager det, som det kommer”, afslører Mathilde til Realityportalen.dk.
LÆS OGSÅ: Velkendt realityhunk indtager ‘Ex on the Beach’
LÆS OGSÅ: HOT NEWS: ‘Love Island’-hunk indtager ‘Ex on the Beach’
Hun fortæller dog også, at Casper nok var lidt mere glad for at se hende end omvendt:
– Jeg vidste godt, at Casper havde nogle følelser i klemme, men jeg vidste ikke, at det var så meget, som man så i afsnittet. Det blev jeg da overrasket over, men det var da rart at se. Jeg tror, han var lidt mere glad for mig, end jeg var for ham. Så må vi jo se, hvad det udvikler sig til, lyder det hemmelighedsfuldt fra Mathilde.
Se næste afsnit af ‘Ex on the Beach’ i aften klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.
LÆS OGSÅ: Sarah Amalie taler ud: Derfor hader Frederik og Mark hinanden
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-hunk med i ‘Landmand’-program