Joan og Michael åbner op om kønnet

Joan og Michael får mangle henvendelser omkring kønnet.

Af Rikke Lynge - 15. marts 2021 kl. 13:04

Joan Divine og ‘Vild med dans’ danser Michael Olesen har ventet ni år på at kunne offentliggøre deres babylykke, og efter ni års kamp med fertilitetsbehandlinger og tre aborter skulle man tro, at parret ikke kan holde til flere uvisheder, men det kan de.

– Dreng eller pige? Alle spørger om det, og ingen ved det. Vi vil ikke vide det, skriver Joan på Instagram til et billede af den skønne babybule i forårssolen.

LÆS OGSÅ: Cecilie afslører nye detaljer om datterens navn

Hvorfor Joan og Michael ikke ønsker at kende kønnet på deres barn, der planmæssigt melder sin ankomst til august, er der en god grund til.

– Grunden til, vi ikke vil vide det, er, at alt har været planlagt i ni år. Vi har vist, hvornår alt skulle ske – dog ikke om jeg blev gravid. Men nu er vi der, hvor vi bare gerne vil overraskes, skriver Joan fortsat.

LÆS OGSÅ: Signe brugte seks år på fertilitetsbehandlinger: Det kan sagtens blive et godt liv alligevel

Joan har på sin blog løbende været åben omkring parrets kamp for at blive gravide, så da parret den 27. februar offentliggjorde deres store lykke, blev de oversvømmet af lykønskning.

– Det har været intet mindre end fantastisk med alt den kærlighed, vi ved simpelthen ikke, om vi når at komme igennem alle de beskeder, vi har fået på alle sociale medier. Men vi prøver, så godt vi kan, det er kun kærlighed, fortalte Joan dengang til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Peter Mygind om 25-års ægteskab: Jeg har været i terapi

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Joan Divine 🇩🇰 (@joandivine)