Jill ude af 'EOTB': Rart at komme væk fra det store fokus på min vægt

Det viser sig, at der var en del mere fokus på pigernes vægt i ‘Ex on the Beach’, end vi ser på tv.

Af Emilie Holm Egebro - 8. oktober 2019 kl. 22:55

Der var ingen tvivl om, at Jill bestemt blev ked af det, da hun i aftenens afsnit af ‘Ex on the Beach’ fik at vide, at hun skulle forlade villaen.
Nu fortæller Jill dog til Realityportalen.dk, at hun også var en smule lettet over at skulle hjem til Danmark:
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Jill: Jeg er skuffet over Sidsel
LÆS OGSÅ: Casper efter ‘EOTB’-exit: Derfor røg jeg ud af villaen
– Det var rigtig trist at skulle sige farvel til de andre, men ellers var jeg okay, da jeg var klar til at komme hjem og få noget ro i hovedet, efter alt hvad der var sket. De sidste tre dage var særligt rigtig hårde for mig. Det var også hårdt, at der var så stort et fokus på ens krop i villaen. Der var nemlig tendens til at tale sin krop ned, og det kæmpe fokus på kroppen begyndte at fylde for meget hos mig. Så på det punkt var jeg glad for at komme hjem, selvom det var trist at skulle væk fra de dejlige mennesker, fortæller Jill til Realityportalen.dk og uddyber:
– Pigerne sagde altid efter aftensmaden, at nu var de oppustede og skulle skifte tøj, og at deres hud blev uren af alkoholen. Mark fyrede desuden en kommentar af omkring, at kameraet lægger fem kilo på, så der blev bare et stort fokus på vægten til sidst. Man ser det ikke rigtig i tv, men det var sådan, det var. Så alt det med Sidsel gjorde det ikke meget nemmere for mig at være glad for min krop. Jeg havde ingen problemer med min krop, inden jeg tog afsted, men da jeg kom hjem, skulle jeg lige ændre min tankegang igen. Det tog heldigvis ikke lang tid, da jeg først var væk fra den lidt negative holdning.
LÆS OGSÅ: Efter skilsmisse: ‘Paradise’-hunks eks scorer ny paradiso
LÆS OGSÅ: ‘EOTB’-Sidsel efter drama med Frederik: Jeg overreagerede for vildt!

Overraskede produktionen

Ud fra Jills udmelding kan det måske undre nogen, at produktionen ikke har grebet ind og stoppet det store fokus på pigernes vægt. Ifølge Jill vidste de dog ikke, hvor slemt det egentlig stod til.
– Produktionen sagde til os, at der ikke var hold i det, som Mark sagde med de fem kilo, men ellers greb de ikke ind, før jeg brød sammen i sync. Jeg tror først, at det gik op for dem der, hvor meget fokus der egentlig var på emnet, og hvilken påvirkning det havde på nogen af os. Det virkede nok også meget harmløst, men for mig, som har haft flere spiseforstyrrelser før, ramte det måske bare lidt hurtigere, forklarer Jill, der dog slår fast, at hun trods alt ikke var på vej til at få endnu en spiseforstyrrelse efter opholdet:
LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-babe fyret: Du er for tyk
– Jeg havde et øget fokus på den mad, jeg spiste, og jeg trænede hver dag i et par uger, indtil jeg kunne se, at jeg var på vej ind i nogle gamle mønstre, som ikke var sunde, og så kom jeg egentlig ud af det igen meget hurtigt. Det hjalp rigtig meget for mig at få min mobil og se de nudeart-billeder, som jeg havde fået taget kort tid inden, jeg tog afsted. Jeg kunne jo se der, at der ikke var noget galt med min krop, og at jeg var sund og flot, som jeg var.
Se næste afsnit ‘Ex on the Beach’ søndag klokken 22.00 på Kanal 4 og Dplay.
LÆS OGSÅ: ‘Ex on the Beach’-Jill raser: Fortrød sex med Jeppe
LÆS OGSÅ: SE VIDEOEN: Sidney Lee tilbage i ikonisk realityprogram