Jasmin giver status på ny fyr

‘Paradise Hotel’-baben er begyndt at se en ny fyr, og det ser ud til, at hun har fået lidt mere mod på at afsløre, hvem den heldige herre er.

Af Caroline Grønne Wigdal - 21. juni 2021 kl. 15:00

Jasmin Victoria kan stadig følges på ‘Paradise Hotel’, og her kan man se, at det ikke lykkedes for nogle af de mange fyre, der har et godt øje til hende, at få en flirt op at køre. Dog er der lige Mathias Hjort, der får sneget sig til et par kys fra den labre realitybabe.

LÆS OGSÅ: Kan I kende ham? ‘Paradise’-fyr har været med i ‘Rita’

Til gengæld er der én herhjemme i Danmark, der har formået at gøre hende lidt blød i knæene. Det fortæller Jasmin til Realityportalen, der møder hende på den røde løber i anledning af Reality Awards og spørger til kærlighedslivet.

– Jeg – altså nej. Jo. Der er en meget, meget lille flirt, lyder der fra Jasmin, der på ingen måde kan skjule smilet, da hun svarer på spørgsmålet.

Hun tilføjer:

LÆS OGSÅ: Endnu et ‘Paradise’-par: Vi mødtes efter Mexico

– Jeg er en glad pige for tiden. Men det er ikke, fordi vi er upcoming kærester. Men lige nu hygger vi bare.

For tiden opholder hun sig i Marbella, hvor hun holder ferie og nyder sydens sol. Her kan man i hendes story se, at hun står tæt omslynget på en strand med Kevin Andreasen, bedre kendt under kunstnernavnet Bro. Også Bro har lagt et billede af Jasmin i sin story.

Om de to er på vej til at blive kærester, må tiden vise.

LÆS OGSÅ: Tv-baronessen midt i krisen: Hygger på jetset-bar

LÆS OGSÅ: Traumatiserede: Bendtner og Philine i chok

Læs mere om