Endnu et ‘Paradise’-par: Vi mødtes efter Mexico

‘Paradise’-baben har i et stykke tid haft en anden kæreste, men da hun blev single, slog Jamie til.

Af Caroline Grønne Wigdal - 19. juni 2021 kl. 8:55

Da der onsdag aften blev afholdt Reality Awards på Docken i København, kom det frem, at der er kommet endnu et reality-par ud af ‘Paradise Hotel’ sæson 17. I hvert fald har 22-årige Jamie Sørensen fra Slagelse og 19-årige Emma Poulsen fra Aarhus lidt svært ved at lade hinanden være.

De er dog ikke kærester, for til nu har Emma været i et andet forhold. Det fortæller Jamie, som netop er tjekket ind på hotellet sammen med Nikolai.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-par gav forholdet en chance: Ærgerligt, at det sluttede sådan

– Det er ren hygge – hun har vist lige slået op med sin fyr. Jeg mødte jo ikke Emma inde på hotellet, jeg tjekkede ind, efter hun var tjekket ud. Så vi har kun snakket sammen, efter vi er kommet hjem. Men Emma fandt så en kæreste, som hun lige har slået op med, forklarer den nye paradiso.

Artiklen fortsættes under billedet…

Det var de helt hede kys, der blev udvekslet mellem parret. (Foto: Janus Nielsen.)

Mødtes til en fest

Han har som sådan heller ikke søgt efter en kæreste, efter han er kommet tilbage fra optagelserne i Mexico.

LÆS OGSÅ: UUH! Anne K og Jeppe: Det er meget nyt

– Jeg vil bare gerne hygge mig. Jeg har haft nok kærester i mit liv, der har ødelagt nok i min fortid. Men hvis der kommer en sød pige, så kan jeg da ikke afvise, at der kommer til at ske noget, siger han.

Emma og Jamie mødtes flere gange til nogle fester efter ‘Paradise Hotel’, og selvom Jamie synes godt om Emma, så ser han også flere udfordringer ved at være i et fast forhold med hende.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Bendtner og Philine testede positiv i Dubai

– Hun bor i Jylland, og jeg bor på Sjælland, og det kommer ikke til at ske, at jeg tager over broen for at møde hende. Det er der ingen chance for. Det er for dyrt, griner han og tilføjer:

– Hun er skide sød og dejlig, men tiden må vise, hvad der sker. Jeg kan godt lide trygheden og at komme hjem til én, der passer på én. Men jeg kan også lide, at der ikke er noget ansvar.

LÆS OGSÅ: Chokeret Elvira: Han flækkede mig