Irina kritiseres i beauty-branchen: Jeg får høvl for, at jeg ikke er dansk nok

Irina Olsen oplever ofte at få høvl for sit udseende.

Af Katrina Rosendal og Rikke Lynge - 27. juni 2020 kl. 08:56

Irina ‘The Diva’ Olsen har medvirket i et utal af reality-programmer, og selvom mange mennesker er dømmende og kritiserende, så er det ikke på de sociale medier, at Irina oplever at få grimme beskeder, det er i branchen som influencer. Ifølge Irina har det fået konsekvenser at være en offentlig person, og det er ikke småting, som folk i beauty-branchen finder på at give hende høvl for.

– Lige nu får jeg høvl for, at jeg ikke relaterer kropsmæssigt til danske kvinder, og at jeg ikke er dansk nok. At jeg er for vulgær, fordi jeg har en for stor barm. Det er det, jeg oftest hører fra virksomheder i forbindelse med samarbejder, fortæller Irina, da Realityportalen er hjemme og besøge hende i hjemmet i Nivå.

Irina Olsen. (Foto: Janus Nielsen)

LÆS OGSÅ: Husker du Ciano? Her er han i dag

Irina har en lang liste over de ting, som hun er kritiseret for.

– Jeg har fået kritik for alt. Hvem jeg er, hvilken uddannelse jeg har, hvad jeg siger, hvad jeg laver, hvordan jeg ser ud, hvad jeg har på, hvem jeg er kærester med. Alt hvad man overhovedet kan forestille sig, det har jeg fået kritik for. Og det skal man være klar til, når man er en offentlig person. Uanset hvem hulen jeg er, så vil jeg få kritik, og derfor kan jeg jo lige så godt bare være mig selv. Hvis man begynder at ændre sig, fordi nogen siger det, så stopper det jo aldrig.

LÆS OGSÅ: Oliver om Gunnvør: Hun er den bedste mor

De negative bemærkninger påvirker

Selvom Irina formå at holde hovedet højt og børste de grimme kommentarer af skuldrene, så rammer det hende alligevel til tider.

– Jeg bliver selvfølgelig ked af det. Jeg har også dårlige dage, og nogle gange kan det være de mærkeligste ting, der gør mig ked af det. Jeg bliver egentlig mest frustreret. Ikke kun på mine egne vegne, men også på mine veninder i branchens vegne. Jeg får ikke særlig tit dårlige beskeder, for dem, der følger mig, har lyst til at følge mig. Men det er bare en del af branchen, og enten kan man klare det, eller også kan man ikke, fortæller Irina, der især er træt af en bestemt bemærkning.

LÆS OGSÅ: har tabt 12 kilo: Se ‘Paradise’-babes vilde forvandling

– Diskriminationen omkring en stor barm er jeg virkelig træt af. Det er uretfærdigt og latterligt. Jeg kan ikke forstå, at der er nogen, der synes, at kvinder med en stor barm ikke er normalt. Jeg vil gerne vise, at der også findes sådan en krop som den, jeg har. Kvinder har forskellige kropsformer. Sådan skal det være, og det er vigtigt, at det også er det, branchen afspejler. Det vil jeg gerne gå i front for, og det er også derfor, at jeg til tider får taget billeder, der virker viser mine former.

LÆS OGSÅ: Her er Rasmus’ ærlige mening om ‘Forsidefruer’

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Skulle lige støve bikinerne af i skuffen og bemærkede, at det er længe siden, at der har været et “vulgært” billede på min IG feed ? og blev måske lidt skuffet over mig selv, for jeg tror, at alle de gange jeg blev valgt fra og hånet pga. mine amazing bimbo-looks ? ramte mig vidst. Jeg har dækket mig mere end nødvendigt til og sidste sommer ville jeg ikke engang vise mig i bikini på stranden, for ikke at tiltrække unødvendig opmærksomhed med min vulgære barm. Ikke engang en mommy-badedragt! Hører man det ofte nok, så begynder man at tro på det ??‍♀️ØV ALTSÅ! Jeg har det ellers super godt med mig selv og har haft det sådan i mange år, så man skal blive bedre til ikke at lade folk sætte dig i den skide kasse og engang imellem også virkelig HØJT sige fra! Som profylakse, poster jeg lige et billede af min vulgære mås også ? og det er ikke en pity-party, hvor jeg vil høre at jeg er god nok – FOR DET VED JEG AT JEG ER! ?? Og det er I sku også… jeg bliver jo feisty på alle vores vegne, for er der 1 af os der skal kaldes for vulgær for en stor barm eller blive valgt fra pga. man er for curvy, så er det jo os alle det gælder. Og jeg får bare meget lange store trætte vulgære bryster af det… og af at brands glemmer at kvinder også kan bule ud i alle retninger! ? RANT OVER! ???

Et opslag delt af IRINA OLSEN (@irinathediva) den 16. Apr, 2020 kl. 7.29 PDT

Læs mere om